Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd


Barbecue aanstekers bedrukken

Het is altijd belangrijk om een van de handigste items die bijdragen aan een succesvolle barbecue bij de hand te hebben. Zorg dat uw klant er één heeft door barbecue aanstekers te bedrukken als promotieartikel. U heeft de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Ook valt er qua formaat iets te kiezen. Er is vast een exemplaar die aansluit bij uw eigen bedrijfskleuren. Aanstekers die zijn voorzien van een verlenging, waardoor u zonder uw vingers te verbranden uw bbq makkelijker aan kunt steken. Keuze uit elektronisch en navulbaar. Zet uw logo op een positieve manier in vuur en vlam, wij bedrukken op een groot drukformaat uw gekozen barbecueaansteker.

Weergave:TegelsLijst

Ruime keuze in mooie barbecue aanstekers

Barbecue aanstekers zijn ook geschikt voor het aansteken van de open haard. U kunt ze ook gebruiken voor het veilig aansteken van kaarsen. De lange metalen voorstuk zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is tussen hand en vlam. Waardoor u op een veilige manier uw barbecue kunt aansteken. Dit is er mogelijk:

● elektronische barbecue aanstekers
● navulbare barbecue aanstekers
● zomerse barbecue aanstekers
● grote barbecue aanstekers

U kunt vaak ook de kaarsaanstekers of tafelaansteker gebruiken voor het aansteken van een bbq. Van sommige modellen is het voorstuk buigzaam. Om te voorkomen dat kinderen er mee gaan spelen, zijn de exemplaren voorzien van een kinderbeveiliging. Bestel eens een mooie zomerse kleur, zoals limegroen of roze. Dit maakt een feestje nog vrolijker.

Plaats uw logo door barbecue aanstekers te bedrukken

Deze degelijke en veilige artikelen kunt u inzetten als relatiegeschenk. Dan is het handig om de barbecue aanstekers te bedrukken met een eigen logo of tekst. Een logo kan met maximaal 4 drukkleuren geplaatst worden. Plaats ook eens een stukje tekst, dit kan bijvoorbeeld een websitevermelding of telefoonnummer zijn. Misschien gebruikt u wel een payoff. Er is ruimte genoeg. Op een felroze aansteker kunt u felle kleuren laten plaatsen. Op een witte zijn bijna alle drukkleuren mogelijk. Het grote drukoppervlakte biedt ruimte genoeg aan al uw wensen.

Wij maken ons graag nuttig

Spreekt een artikel u aan? Dan kunt u de volgende stappen ondernemen. Om het artikel te testen, vraag dan een gratis sampe aan. Wilt u alle kosten graag op een rijtje, dan kunt u een offerte aanvragen. Stuur meteen uw logo in, zodat wij weten in hoeveel kleuren u de barbecueaanstekers wilt bewerken. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gratis filmproef aanvraag. Lagere aantallen en een snellere leverdatum zijn vaak ook mogelijk. Gemiddeld duurt het verwerken en leveren van een order circa 8 werkdagen. Snelle uitschieters zijn mogelijk, we kunnen namelijk ook leveren in circa 5 werkdagen. Geef dan altijd uw gewenste leverdatum op. Heeft u andere vragen over deze artikelen, dan kunt u ons altijd bellen.