Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Barbecue gereedschap bedrukken

Voor een geslaagde barbecue kunt u allerlei soorten barbecue gereedschap bedrukken. Leuk om in te zetten als zomerrelatiegeschenk. Een heerlijke zomerdag wordt zo extra speciaal. In deze categorie kunt u terecht voor allerlei benodigheden: tangen, vleesvorken, spatels, vleesklauwen, schorten, wanten en zelfs barbecues. In iedere prijsklasse is iets te vinden. Om optimaal van het barbecueseizoen te profiteren brengt u uw logo meteen onder de aandacht, door het gereedschap te bedrukken met uw gegevens. We helpen u graag verder.

Weergave:TegelsLijst

Wat is er mogelijk aan barbecue gereedschap

Voordat u barbecue gereedschap laat bedrukken dient u zich eerst een weg te banen door ons compleet en gevarieerd aanbod. Een barbecue houden is tegenwoordig een serieuze aangelegenheid. Voor veel mensen is het zelfs een hobby. Ook zijn er echte barbecue professionals, waarvoor alleen het beste gereedschap telt. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u terecht voor de hobbyist én voor de expert:

● hamburgergrill, voor het bereiden van 4 hamburgers in één keer
● metalen vleesklauw, voor het omdraaien van vlees of voor het creëeren van "pulled meat"
● rechthoekige barbecuegrill, voorkomt dat het vlees vast blijft plakken
● gereedschapssets, bestaande uit bijvoorbeeld tang, vork en spatel
● professionele barbecueschort en want
● roestvrij digitale thermometer
● spiezenset

Kies een van deze onmisbare items. U maakt een gezellige dag met vrienden of familie nog completer. Barbecue lekker thuis of met een groep op het strand. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, ontdek het allemaal. De meeste artikel zijn direct geefklaar, dus verpakt in een kartonnen doos of in een leuke geschenkverpakking. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Barbecue gereedschap bedrukken als relatiegeschenk

De echte barbecueavonturier kunt u verrassen met mooi barbecue gereedschap. Voor uw bedrijf is het interessant om barbecue gereedschap te laten bedrukken. Zo onthoud de ontvanger immers uw gegevens en komt u in een goed blaadje te staan. De meeste artikelen zijn van metaal, deze bewerken wij met een gravure. Een gravure is minder slijtgevoelig. Omdat er vaak met vettige handen gewerkt wordt, is dit een aan te raden bewerking. Uiteraard zijn er ook artikelen die u kunt laten bedrukken in kleur. De mogelijkheden en drukgroottes vindt u meteen bij ieder product. Zo kunnen schorten en wanten vaak met meerdere kleuren gedrukt worden. U kunt bij ons terecht voor een gratis digitaal drukvoorbeeld. Stuur hiervoor uw drukbestanden eens in.

Grote of kleine aantallen bestellen

Barbecue gereedschappen zijn in de regel zomerrelatiegeschenken. De laatste jaren zijn de echte professionals ook in de winter regelmatig aan het expirementeren. Onder een overkapping is het ook bij koudere dagen, met verwarming, goed toeven. Het seizoen kan bij vroege zomertemperaturen al in april beginnen. Bestel de artikelen daarom vroeg in het seizoen en wacht niet op de eerste zonnestralen. Dan wil namelijk ieder bedrijf bestellen. Onze artikelen zijn meteen leverbaar uit voorraad. U kunt grote en kleine aantallen bestellen. Negentig procent van ons aanbod kan in ieder aantal besteld worden. Wilt u het breed inzetten, dan kunt u overwegen om grotere aantallen te bestellen, u profiteert dan van hoogoplopende kortingen. 

PrimaRelatiegeschenken, voor de echte barbecueliefhebber

Wilt u exact weten waar u aan toe bent, dan kunt in op onze site gebruik maken van allerlei opties. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Zo treft u:

● snelle offerte aanvraag, uitgebreide offerte aanvraag en sample aanvraag
● andere druktechniek aanvraag en kleine aantallen aanvraag
● snelle leveringsopties
● uitgebreide productbeschrijving met duidelijke foto's
● contactformulier, bel me terug verzoek

Wilt u liever persoonlijker contact, dan kunt u ons alle werkdagen telefonisch bereiken. Heeft u geen goed drukbestand? Ook daar helpen we u verder mee. Onze ontwerpers kunnen jpg-bestanden omzetten naar ai-, eps- en pdf, mocht dit noodzakelijk zijn. Teksten, zoals telefoonnummers, payoff of websitevermelding zetten we gratis voor u om. U kunt met ons uw wensen bespreken. De mogelijkheden voor de druk tonen wij u dan met een drukvoorbeeld.