Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijdBarbecue gereedschapssets met logo

Op zoek naar barbecue gereedschapssets met logo? Bij PrimaRelatiegeschenken kiest u in eenvoudige stappen het juiste product. Iedereen die van barbecuen houdt kan met een barbecuegereedschapsset goed uit de voeten. Draai makkelijk het vlees om of schep makkelijk het vlees op een bord. Deze set voorkomt dat het vlees op de grond valt of dat u uw vingers brandt. Maak ieder feestje tot een succes. Bestel sets met spatel, vleesvork en tang of kies voor een veel uitgebreidere set, bestaande uit 18 delen. Naar wens geleverd in luxe koffer. Laat uw logo ook meteen in de smaak vallen, u kunt barbecuessets door ons laten bedrukken of graveren.

Weergave:TegelsLijst

Ontdek de keuze in barbecue gereedschapssets

Maak het barbecueleven van uw klant een stuk leuker, door een relatiegeschenk te geven die al het benodigde gereedschap omvangt. Geef de klant een set mee bij een aankoop of probeer de klant tot een aankoop te stimuleren. Ontdek:

● driedelige barbecuesets met tang, vleesvork en spatel
● 18-deilge roestvrijstalen barbecueset, completer kunnen we het niet maken
● barbecuesets in aluminium koffer
● uitvouwbare barbecueset voor de voetballiefhebber
● 4-delige barbecueset in nylon draagtas

De sets omvatten alle basisbenodigdheden die u nodig heeft. Voor de professional kunt u de 18-delige set aanschaffen. In onze shop kunt u ook aanverwante artikelen vinden, zoals een vleesthermometer, barbecueschorten en -wanten of specialistisch gereedschap. Ook ideaal om diverse artikelen in een barbecue-kerstpakket te verwerken. Ontdek bijvoorbeeld ook de barbecue-koeltas of vul de leuke barbecue-bucket met allerlei gereedschap. We kunnen het geheel leuk voor u aankleden. Bespreek gerust met ons uw wensen.

Barbecue gereedschapssets met logo online bestellen

Al onze producten voldoen aan de Europese wetgeving. Ook zijn de producten op veiligheid getest. U bent dus zeker van uw zaak wanneer u overgaat tot een aankoop. Uiteraard kunt u de barbecue gereedschapsets door ons professioneel met een logo laten voorzien. Doorgaans kiezen we voor een gravure. Een gravure ligt in het artikel, omdat de bovenste toplaag gelaserd wordt. We kunnen zelfs details in uw logo uitstekend weergeven. Doorgaans is de gravure zilverkleurig. Een gravure is voor deze sets ideaal, omdat ze niet aan slijtage onderhevig zijn, wel zo handig, als ondanks het gebruik van gereedschap toch vuil en vet aan het artikel komt. Bij ieder artikel vindt u meteen alle personaliseringsmogelijkheden. Stuur uw logo in wanneer u graag een drukvoorbeeld ontvangt. Dit is geheel gratis.

Gebruik van divers gereedschap

Ideaal is een bestelling van barbecue gereedschap in koffer of tas. Zo is uw relatiegeschenk meteen verpakt. Het gereedschap wordt bovendien beschermd, waardoor er geen roestvorming plaatsvindt. Ook hoeft de klant niet te zoeken, alles wordt immers netjes bij elkaar opgeborgen. Maar welk gereedschap gebruikt u nu waarvoor?

● Tang en spatel voor het omdraaien van vlees, groente en vis
● Vleesvork voor het omdraaien van grote stukken vlees
● Spies, voor het opmaken van vlees, vis of groente, kleine stukjes kunt u aan de spies rijgen
● Kwast, voor het marineren van vlees of vis
● Klauwen, voor het uitellkaar trekken van grote stukken varkensvlees, het vlees wordt malser

De handvaten zijn doorgaans van hout of van roestvrijstaal met grip, zodat het niet door uw vingers glipt. Zorg er wel voor dat de handvaten van de spiezen niet vol op de barbecue komen te liggen.

Uiteraard zijn wij niet de professional, we laten u graag experimenteren. En wellicht bent u al een echte barbecueliefhebber, dan vertellen wij u absoluut niets nieuws. Wat we wel kunnen is u helpen met drukbestanden, drukvoorbeelden en proefexemplaren. U hoeft er de deur niet voor uit, u regelt alles online. 

Profiteer van oplopende kortingen, ook vanaf kleine aantallen

U heeft uw logo bij de hand en bent klaar voor een bestelling. Maar welk aantal gaat u bestellen? Bestelt u de sets voor uw personeel, dan weet u vaak exact hoeveel dit er zijn. Zet u het in voor uw bedrijf als relatiegeschenk bij een aankoop, dan wordt het al wat lastiger. Bestel eerst eens de laagste staffel of een tussenstaffel. U kunt bij succes immers altijd nabestellen. We bewaren uw gegevens 5 jaar. Met één mailtje plaatst u de volgende bestelling. Een tussenstaffel is handig, u profiteert hierbij immers van lagere prijzen. En u weet dat u voldoende op voorraad heeft. Wanneer u een complete kostenoverzicht wilt, kunt u gebruik maken van alle offerteaanvraagmogelijkheden.