Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Barbecue relatiegeschenken

Een uitermate sociaal en gezellig gebeuren is het organiseren van een barbecue. Bij Primarelatiegeschenken vindt u diverse relatiegeschenken voor het houden van een perfecte barbecue. U treft in deze categorie o.a. barbecue aanstekers, barbecue tangen, barbecue spiezensets, barbecue schorten, barbecue sets en aanverwante artikelen zoals wijnglazen, onderzetters, temperatuurmeters en uiteraard de barbecues zelf. Al deze artikelen zijn te voorzien van uw logo of tekst. Barbecue accessoires zijn een ideaal zomer relatiegeschenken. We barbecuen namelijk nogal wat af, in de tuin en zelfs op het balkon. Ook barbecuen in de winter wordt steeds populairder. Tijd dus om uw belangrijke klanten en relaties te verrassen met een barbecue relatiegeschenk. Bekijk hieronder alle mogelijkheden om een barbecue tot een succes te maken.

Weergave:TegelsLijst

Goedkope barbecue relatiegeschenken bedrukken

Gezellig buiten eten met zomers temperaturen. Veel van uw klanten organiseren meerdere malen per jaar een barbecue. Barbecue artikelen zijn een ideaal relatiegeschenk. U kunt goedkope en luxe barbecue relatiegeschenken laten bedrukken. De goedkoopste artikelen zijn barbecue aanstekers, tangen en spatels. Deze artikelen zijn te bedrukken met eigen logo. Het goedkoopste artikel, een barbecue aansteker, bestelt u al voor nog geen € 2,00 bij een afname van 100 stuks. Deze barbecue aansteker is ook nog eens navulbaar. Een stevige en zeer fraaie kookhulp is de barbecue tang. Ook dit product bestelt u v.a. 100 stuks, met opdruk in 1 kleur voor circa € 2,50. U kunt lage aantallen barbecue relatiegeschenken laten bedrukken. In onze webshop heeft u ook de mogelijkheid een offerte voor lagere aantallen aan te vragen. In principe bedrukken wij elk gewenst aantal. Bekijk de mogelijkheden en kies een barbecue relatiegeschenk die u voor uw klanten en relaties wilt laten bedrukken. U kunt ons vragen stellen via mail, chat en per telefoon.

Luxe barbecue relatiegeschenken bestellen

U kunt in onze webshop eenvoudig zoeken op prijs. Heeft u meer budget en wilt u luxe relatiegeschenken bestellen, stel dan uw zoekterm voor prijs in. Onze meest luxe barbecue relatiegeschenken zijn leren barbecue schorten, barbecues en barbecue koeltassen. Luxere barbecue artikelen kunt u vaak al v.a. 10 stuks laten bedrukken. Bij ons vindt u het perfecte geschenk voor een barbecue op houtskool of op gas. Bestellen kan eenvoudig door gebruik te maken van de bestel button. U kiest uw kleur, het aantal en de gewenste drukmethode. Daarna komt u in het scherm voor het invullen van uw bedrijfsgegevens. Na de bestelling ontvangt u meteen de orderbevestiging. Voordat wij uw bestelling afwikkelen ontvangt u een digitale drukproef. U kunt de opdruk controleren en eventueel een wijziging aan ons doorgeven. Na akkoord op de drukproef leveren wij uw luxe barbecue relatiegeschenken in circa 7 werkdagen.

Barbecue artikelen bestellen in kleine aantallen

Onze webshop maakt gebruik van minimale afnames. U vindt echter een offerte button voor het aanvragen van kleinere aantallen barbecue artikelen. Zo kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor verschillende drukmethodes. Barbecue artikelen kunnen gegraveerd of bedrukt worden. Bij ieder barbecue artikel vindt u de meest geschikte druktechnieken. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten. Onze kleine minimale afnames beginnen vaak bij 10 of bij 100 stuks, afhankelijk van de prijs van het product. Aanstekers kunt u al v.a. 100 stuks bestellen voor nog geen € 2,00 per stuk. Hele kleine hoeveelheden barbecue artikelen zijn mogelijk bij de duurdere artikelen, zoals de barbecues en koeltassen. Voor ieder budget en in bijna ieder aantal kunt u barbecue artikelen bestellen. 

Barbecue relatiegeschenken met logo

Onze webshop maakt gebruik van staffelprijzen. Des te meer artikelen u bestelt des te lager de aanschafprijs. Dit geldt zowel voor de prijs van product als de bewerkingstechniek voor uw logo. Het is mogelijk om logo of tekst op barbecue relatiegeschenken te plaatsen. Bij aluminium en metalen relatiegeschenken kunt u kiezen uit een stijlvolle gravure. Daarnaast is een kleurendruk mogelijk. Soms met max. 1 drukkleur, soms met max. 4 drukkleuren. De barbecue aanstekers kunnen zelfs full colour worden gedrukt. Stuur uw logo in en wij maken voor u een gratis drukproef. Met de drukproef krijgt u een visueel beeld van het artikel met logo of tekst. Via de drukproef ziet u namelijk de juiste drukkleur, de drukpositie en de drukgrootte. Tevreden over de drukproef? Dan plannen wij uw order in. U ontvangt dan van ons een orderbevestiging met leverdatum. Wilt u liever vooraf weten wat u bestelt? Vraag dan een sample aan via onze sample button. Samples tot € 3,00 versturen wij gratis, daarboven op factuur. Bij ieder artikel vindt u een bestelbutton, sample- en offertebutton. De snelle offertebutton vindt u helemaal bovenin. Deze kunt u ook gebruiken om snel vragen te stellen.