Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd


Barbecues bedrukken

Creëer in no time een gezeliige barbecue door barbecues te laten bedrukken als eerstkomend relatiegeschenk. Een barbecue is alllang niet meer voor de vleesliefhebber. Maak lekkere visproducten of ga aan de slag met groente. Iedereen vindt barbecuen gezellig. Bestel eenvoudig in onze shop eenvoudige en stijlvolle barbecues. Ervaar het op de traditionele manier, gewoon met houtskool. Wie houdt er niet van? Door een barbecue te laten bedrukken deelt u meteen mee in de feestvreugde. Ideaal om te gebruiken op de camping, in de tuin, op het balkon of op het strand.

Weergave:TegelsLijst

Barbecues bedrukken als relatiegeschenk

In onze shop vindt u modellen die onbedrukt geleverd worden. Liever een model die wij voorzien van een logo of tekst., dan kunt u terecht bij model Knocking. Deze barbecue kunt u met maximaal 1 kleur laten bedrukken. De modellen in onze shop zijn handzaam en zijn meerdere keren te gebruiken. U kunt ze bestellen vanaf kleine aantallen. Bovendien nemen ze weinig ruimte in, ideaal voor studentenwoningen of appartementen. De allereerste houtskoolgeur doet u smachten naar heerlijk ruikende worstjes of malse steaks. Het artikel is ook te gebruiken op winterse dagen. Creëer een gemoedelijke sfeer in combinatie met een glaasje glühwein. Kortom: inzetbaar voor diverse aangelegenheden, waardoor uw logo veelvuldig in beeld blijft. Benieuwd hoe wij barbecues kunnen bedrukken? Stuur geheel vrijblijvend uw drukbestand in, wij komen dan met een drukvoorbeeld.

Succes gegarandeerd met barbecues

Ontdek eens de barbecue-emmer. Een gezellige barbecue is zo geregeld. Zorg voor houtskool, lekker eten en drinken en een geslaagde avond ontstaat. De gril zorgt ervoor dat vlees en vis lekker gegrild kan worden. De gril is tevens makkelijk te verplaatsen. Liever een ouderwets koepelmodel in een leuk design? Bestel dan model Knocking. Bij dit model kunt u de koepel op de barbecue plaatsen, waardoor het vlees sneller gaart. Heeft uw personeel iets extra's verdient? Beloon ze eens met een leuke barbecue. Ook kunt u dit artikel meegeven aan trouwe klanten of belangrijke relaties. Waardering gegarandeerd.

Direct uit voorraad leverbaar

Bestel grote of kleine aantallen, net waar u het voor gebruiken wilt. De minimale afname is doorgaans 25 stuks. Zo kunt u heel wat klanten blij maken. Bestelt u er meer, dan geniet u van hogere kortingen. Wij leveren direct uit voorraad. Onbedrukte exemplaren ontvangt u in 2 dagen, bedrukt met logo in circa 10 werkdagen. Bestel tijdig, want wanneer de temperatuur stijgt, stijgt ook de vraag naar dit product. Ontdek de mogelijkheden door een proefexemplaar aan te vragen. Hulp nodig bij uw logo? Onze studio helpt u graag, terwijl onze klantenservice al uw andere vragen kan beoordelen. Van productvragen tot snellere leveringsmogelijkheden.