Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd
Beachball sets bedrukken

Op zoek naar een sportief relatiegeschenk voor buiten? Beachball sets bedrukken als geschenk brengt veel plezier in het leven van kinderen en volwassenen. Beachball sets met logo kunnen eenvoudig meegenomen worden naar het park, het strand of naar een picknick. Ook het bos is een geschikte plek om een leuk potje te beachballen. Beachball sets kunnen worden bedrukt met logo of tekst. Er is voldoende ruimte om uw gegevens opvallend te plaatsen. Beide rackets worden voorzien van uw logo of tekst. De sets kunnen in verschillende kleuren besteld worden. U kunt een combinatieorder van meerdere productkleuren plaatsen. De standaard levertijden voor bedrukte beachball sets is circa 8 tot 10 werkdagen. Bestellen van beachball sets met eigen logo is mogelijk v.a. 20 sets. De rackets worden in een netje geleverd. Bezorg uw klant of relatie een gezellig en sporttief dagje uit met onze deels houten en deels kunststof beach ball sets.

Weergave:TegelsLijst

Beachball sets met logo bestellen

Beachball sets zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. U kunt eenvoudig een bestelling van beachball sets met logo online plaatsen. U kiest uw kleur, het aantal, de drukmethode en u ziet meteen de totaalprijs excl. btw. Bent u content met onze scherpe prijzen, dan klikt u op bestellen. U kunt bij beachball sets kiezen uit een enkelzijdige of dubbelzijdige druk. Na de bestelknop komt u in het scherm voor het invullen van uw bedrijfsgegevens. U kiest daarna uw verzendmethode en klikt op verzenden. U ontvangt direct een orderbevestiging. We nemen daarna contact met u op over de opdruk. U kunt een logo of tekst, of tekst en logo laten bedrukken. Door middel van een digitale drukproef tonen wij het logo op de beach ball sets. Een racket heeft een relatief groot drukformaat. We kunnen uw logo dan ook prominent in beeld plaatsen. Een beachball set is een ideaal zomer relatiegeschenk, geschikt voor sportief gebruik op de camping, het strand of in het park.

Bedrukte beachball sets, gratis sample

Wilt u liever zelf eerst even oefenen met onze beachball sets? Vraag dan van het product naar keuze een gratis sample. Zo kunt u na beoordeling met een gerust hart bedrukte beachball sets bestellen. We kunnen de sets leveren in meer dan 5 kleuren. U vindt bij ieder product een directe bestel button, een sample aanvraag button en een sample aanvraag button. U hoeft alleen maar uw basisgegevens voor het afleveren in te vullen. Maak gebruik van aantrekkelijke kortingen. Onze site maakt namelijk gebruik van aantrekkelijke kortingen, die nogal hoog kunnen oplopen. Bedrukte beachball sets kunt u echter ook tegen de laagst mogelijke prijzen in kleine aantallen afnemen. U kunt ook 50 blauwe en 50 groene sets in één bestelling aanvragen. We rekenen hier geen meerkosten voor. 

Levertijden voor beachball sets met opdruk

Uw opdruk op de rackets plaatsen we met onze moderne drukmachines. Een opdruk is mogelijk in 1 of maximaal 4 drukkleuren. U kunt besluiten om de beachball sets enkelzijdig of dubbelzijdig te laten bedrukken. Na akkoord op de drukproef bedraagt de gemiddelde levertijd circa 6 tot 10 werkdagen. Heeft u uw relatiegeschenk snel nodig? Geef dan uw gewenste leverdatum door. We hebben vaak nog een gaatje om spoedorders tussendoor te drukken. Naast beachball sets met opdruk kunt u ook badminton rackets, strandballen en voetballen laten bedrukken. U vindt diverse suggesties voor buitensportmogelijkheden. Tot slot attenderen we u nog op een bijzondere beachball set, namelijk de BeachGames spel. Met dit verrassende spellenset hoeft u zich echt geen moment meer te vervelen. Leuk en onderhoudend, met meerdere spelmogelijkheden. Gezellig beachballen met de houten rackets en het meegeleverd rubberen balletje. Even later bijkomen van de inspanning met een ontspannend gezelschapsspelletje die op beide rackets zijn gedrukt. Keuze uit schaken of mens erger je niet. Uiteraard geleverd met alle speelstukken en verpakt in een nylon hoes.