Bedrijfsaanstekers in kleine oplage bedrukken als giveaways

U neemt ze gemakkelijk mee naar een beurs of festival. Bedrijfsaanstekers, bedrukt met uw eigen logo. Zo kunt u op een eenvoudige manier klanten en bezoekers in vuur en vlam zetten voor uw bedrijf. Aanstekers die voor iedere onderneming, instelling of firma binnen handbereik zijn, doordat ze in kleine oplages bedrukt besteld kunnen worden. Wegwerpaanstekers, navulbare aanstekers, elektronische aanstekers, u vindt al deze fraaie giveaways in onze online winkel. In diverse groottes, kleuren en uitvoeringen. Van gerenommeerde merken zoals Bic, Tom, Tokai en Unilite. Goedkope modellen en luxe modellen. Allemaal te bedrukken met tekst, enkelzijdig of dubbelzijdig. Net wat uw voorkeur heeft. Voor ieder budget is wel een model voorhanden. Bestellen kan vanaf 100, 250 of 300 stuks. 

Aanstekers als goedkoop giveaway

Aanstekers zijn voordelig in aanschaf. Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten, dan zijn aanstekers een goede keuze. Deze artikelen zijn niet alleen geschikt voor de horecabranche. Ieder huishouden heeft wel meerdere exemplaren in een la liggen. Voor onverwachte omstandigheden, voor het aansteken van de BBQ of kaarsen. Altijd gemakkelijk om een aansteker binnen handbereik te hebben. En dat is dan een aansteker met uw bedrijfslogo. Opvallend in beeld gebracht met uw eigen huisstijlkleuren. Het is een goedkope manier van reclame maken. U kunt deze giveaways meegeven aan bezoekers of klanten. Iedereen vindt het leuk om er een cadeau te krijgen. En wanneer u ook nog kiest voor een navulbare aansteker, heeft uw klant er jarenlang plezier van, en uw beeldmerkherkenning draait op volle toeren.

Elektronische aanstekers

Onze keuze in bedrijfsaanstekers

De aanstekers van Bic kennen we allemaal. Ze zijn te koop in menig supermarkt en winkel. Bic is er groot mee geworden. En nog steeds is Bic de grootste aanbieder in promotionele aanstekers. Wilt u kwaliteit uitstralen? Kies dan voor bedrijfsaanstekers van dit merk. Met keuze uit diverse druktechnieken, waaronder de full colour druk en de metallic druk. Tevens kunt u deze aanstekers geheel rondom laten bedrukken, op deze manier kunt u geheel uw eigen product ontwerpen. Gaat u voor de meest betaalbare optie? Kies dan voor Unilite. Goede aanstekers die in veel standaard kleuren geleverd kunnen worden. Daarnaast zijn er aanstekers in neon kleuren, zilver en goud. Tot slot bevindt zich in de middenklasse de aanstekers van Tom en Tokai. Stuk voor stuk merken die we u met trots presenteren, zodat uw bedrijf zich als een lopend vuurtje kan verspreiden.

Wegwerpaanstekers

Kleine oplages aanstekers bedrukken

Bent u een kleine onderneming of wilt u niet veel giveaways op voorraad hebben? Onze minimale afnames beginnen al bij 100 stuks. Onze winkel maakt gebruikt van staffelprijzen. Des te meer u bestelt, des te hoger de korting. Ook voor de kleinere oplages geldt dat we een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden. U kunt aanstekers bedrukken met uw logo, slogan, bedrijfsgegevens of andere informatie. Plaats aan de ene zijde uw logo en aan de andere zijde uw bedrijfsgegevens. Zo heeft uw klant altijd uw gegevens bij de hand, de klant onthoudt écht wat er op de aansteker vermeldt staat. 

Navulbare aanstekers

Onze voordelen voor u

Wij willen u graag warm maken voor ons bedrijf. Daarom bieden we u veel service en extra mogelijkheden. Bij ons kunt u gratis samples bestellen van uw favoriete producten. Vraag ze aan in de juiste kleur, zodat u ook de kleur kunt beoordelen. Bestellen kan gemakkelijk via de site, maar u kunt ook eerst een offerte aanvragen. Contact met ons opnemen kan probleemloos via de chat, de mail of per telefoon. En voor de snelle typers onder ons is er het contactformulier. We zijn 5 dagen per week, van maandag tot en met vrijdag, direct voor u beschikbaar. Om al uw vragen over bedrijfsaanstekers te beantwoorden.

Bedrukkingsmogelijkheden

Aanstekers bedrukken is ons vak. We regelen alles soepel en vlot. Samples worden binnen 2 dagen verzonden, een offerte ontvangt u vaak nog dezelfde dag. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende bedrukkingsmogelijkheden? We geven u graag een overzicht:

- Zeefdruk in 1 t/m 4 drukkleuren
- Digitaal druk in full colour
- All-around druk in full colour
- Matte of glanzende druk in full colour
- Metallic effecten in full colour
- Glow in the dark druk
- Highgloss druk
- Sandpaper effect druk
- Glitter texture druk
- Reliëf druk

Elke drukmethoden heeft een scherp drukresultaat. Reclame maken draait om opvallen. Wilt u dat bedrijfsaanstekers optimaal voor u aan het werk gaan? Vergroot dan uw bekendheid met bijv. reliëfdruk of glitter texture. In een visual kunnen we deze speciale effecten aan u laten zien. Voor al deze druktechnieken geldt een lage minimale afname. Benieuwd hoe wij deze producten in kleine oplages bedrukken? Laat het ons weten. We helpen u graag bij het creëren van dé perfecte giveaway. 
 

 

 

Contactformulier