Bedrukte bagagelabels of kofferlabels

Bedrukte bagagelabels kopen als promotieartikel? Bagagelabels, ook wel kofferlabels genoemd, met opdruk van eigen bedrijfslogo of tekst zijn een veel gebruikt artikel. Uw reclame presenteren wij scherp en duidelijk in één of meerdere drukkleuren op de label. Met een bagagelabel als geschenk hoeft uw klant op de band niet meer te zoeken naar koffers of bagage.

Door de vele opvallende mogelijkheden, vormen, kleuren, formaten en materialen vindt u altijd wel een label die past bij uw bedrijfsuitstraling en die de klant kan gebruiken om de gegevens van vlucht en bestemming te noteren. Gaat uw klant naar een zonnige bestemming, denk dan eens aan de mooie bagagelabels in de vorm van een zonnebril of een slipper. Tevens zijn er goedkope bagagelabels in vliegtuigvorm en koffervorm. De goedkoopste kofferlabels zijn al te verkrijgen vanaf € 0,25 per stuk.

Bedrukte bagagelabels

Interesse in bagagelabels met opdruk?

Vragen kunt u ons snel stellen via mail, chat of per telefoon. Kofferlabels v.a. kleine aantallen bestellen Onze website maakt gebruik van minimale aantallen. Des te meer labels u bestelt des te voordeliger de stuksprijs. We bieden u de mogelijkheid kofferlabels in kleine aantallen af te nemen. Is de minimale afname bij de gewenste kofferlabel te hoog, dan kunt u gratis een offerte aanvragen. Voor 90 van ons aanbod geldt dat u in elk gewenst aantal kunt bestellen.

Bedrukte bagagelabels bestellen

Bagagelabels met opdruk snel in de spoedservice bestellen

Zit u krap in tijd en heeft u een speciale gelegenheid waarbij u bagagelabels als promotieartikel nodig heeft? Een aantal bagagelabels kunnen we met uw reclame opdruk snel leveren. We hebben een speciale spoedservice, waarbij de standaardlevertijden van 8-12 werkdagen gereduceerd kunnen worden naar 4-6 werkdagen. Stuur ons een mail met de gewenste leverdatum en we laten u graag weten wat we voor u kunnen betekenen. We reageren snel op mail.

Bedrukte kofferlabels bedrukt bestellen

Heeft u uw favoriete kofferlabel uitgekozen? Een bestelling plaatst u in een paar muisklikken online. De bestelbutton vindt u bij ieder product. Vul het aantal gewenste drukkleuren in voor de bedrukking. Voordat wij bedrukte kofferlabels leveren ontvangt u een digitale drukproef. U kunt daarom meteen uw logo of gewenste druktekst meesturen bij de bestelling. Al onze labels kunt u bedrukt bestellen. Liever vooraf een sample? Vraag dan een gratis proefexemplaar aan.

Contactformulier