Bedrukte bagageweegschalen

Niet alleen leuk voor in de reisbranche, maar geschikt voor elke reislustige klant. Analoge of digitale bagageweegschalen met opdruk van bedrijfslogo of tekst als relatiegeschenk. Bagageweegschalen, ook wel bagagewegers of kofferweegschalen genoemd, zijn perfecte artikelen om te bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Uw klant komt bij het inchecken niet meer voor verrassingen te staan. Vooraf, thuis, koffers en bagage wegen met compacte kofferweegschalen.

Handig op te bergen, want bagagewegers nemen weinig ruimte in. In diverse uitvoeringen, kleuren en modellen verkrijgbaar. De goedkoopste bagagewegers heeft u al vanaf € 3,00 per stuk. In kleine aantallen van 25, 50 of 100 stuks te bestellen. In lichte, kunststof uitvoeringen en in digitale uitvoering geleverd met knoopcelbatterijen. Kies eenvoudig uit onze overzichtelijke productpresentatie. Bestel een sample, vraag een offerte of plaats uw bestelling eenvoudig online. Uw logo kunt u meteen meesturen. Via een drukproef tonen wij de bedrukking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail, chat of bel met ons.

Bedrukte bagageweegschalen

 

Bedrukte bagageweegschalen online kopen

 

Vele wegen leiden naar Rome, maar voor de perfecte, bedrukte bagageweegschaal hoeft u niet lang te zoeken. Overzichtelijk online voor u gepresenteerd vindt u de kofferweegschaal die past bij uw bedrijf en budget. Al onze producten zijn getest en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Wilt u niet meteen tot aanschaf overgaan? Vraag dan eerst een sample, zodat u op uw gemak het artikel kunt beoordelen. Daarna kunt u de bestelling plaatsen, waarna wij meteen voor u aan de slag gaan. U betaalt bij ons achteraf (afhankelijk van orderbedrag), dus na levering van de goederen.

Bedrukte bagageweegschalen bestellen

Analoge of digitale kofferweegschalen met logo opdruk bestellen

Bent u er al uit of u een analoge of een digitale kofferweegschaal met opdruk bestelt? Een analoge weegschal is een traditionele weegschaal die werkt met een veer. Het voordeel is dat er geen batterijen aan te pas komen. Digitale bagagewegers zijn iets betrouwbaarder doordat de weergave nauwkeuriger is. Deze worden geleverd met knoopcelbatterijen. Beide uitvoeringen hebben voldoende mogelijkheden om uw logo te presenteren. De opdruk kan gedaan worden in één of meerdere drukkleuren en zelfs full colour. Daarnaast is er een luxe kofferweegschaal met een powerbank van 2200 mAh.

Bedrukte bagagewegers maken reclame voor uw bedrijf

We reizen tegenwoordig wat af. Een weekendreisje, een tussenweekje naar de zon, wintersport, de voorjaarsvakantie en de "grote" zomervakantie. Steeds vaker trekken we er op uit. Reizen zit bijna in ons bloed. Bedrukte bagagewegers komen daarom steeds meer van pas. Bagagewegers met uw eigen logo, websitevermelding of reclameslogan doen stilzwijgend het werk voor u. Eén bagageweger wordt doorgaans door meerdere mensen gebruikt. Elke gebruiker ziet meteen uw logo, die wij opvallend voor u in beeld brengen.

Contactformulier