Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Chocolade

Verwen uw klanten of relaties met de heerlijkste bedrukte chocolade. Wij leveren de beste kwaliteit chocolade, bedrukt met uw bedrijfslogo, foto, tekst of illustratie. Kies uit diverse chocoladeboxen, doosjes of sticks. Kies uit melk, puur of witte chocolade reepjes. Luxe bonbons in onder andere hazelnoot praliné, per stuk verpakt. Met onze nieuwste druktechnieken kunnen wij uw logo full colour bedrukken.

* Gratis sampleaanvraag * Gratis verzending * Gratis drukproef * Hoogste kwaliteit * Vakkundige bedrukking

Weergave:TegelsLijst

Choclade laten bedrukken

Er zijn diverse mogelijkheden voor het bedrukken van chocola. Van full colour bedrukte wikkels, doosjes en reepjes tot aan eetbare logo's op onze luxe bonbons. Smaakvol voor de fijnproevers, succesvol voor de gever. Nieuw in ons assortiment is onze uitgebreide collectie aan bedrukte bonbons in diverse smaken.

Productinformatie bedrukte chocolade

Al onze producten zijn voorzien van een houdbaarheidsdatum. Productinformatie vindt u op de achterzijde van doosjes, boxen en verpakkingen. We maken gebruik van heerlijke kwaliteitschocola. Want uw eerste indruk bij de klant telt. 

Sample aanvragen van chocolade

Overtuig uzelf van onze kwaliteitschocolade. Beoordeel onze bedrukkingstechnieken en vraag gratis een sample op van uw gewenste relatiegeschenk. Durf van het gebaande pad en verras uw klanten met onze verrukkelijke kwaliteitsproducten.