Bedrukte chocolade wikkels

Verbeter en versterk uw bedrijfsimage met bedrukte chocolade wikkels. Iedereen houdt van lekkere chocolade, of dit nu melk, puur of wit is. Maak daarom gebruik van dit populaire promotieartikel om uw logo of merk onder de aandacht te brengen. Bestel voldoende, want de chocolade smelt in de mond en zal in een mum van tijd op zijn. Op een beurs zal uw chocolade rond gaan, en reken maar dat er over gesproken wordt. Chocolade streelt de zintuigen, brengt positiviteit en tevredenheid met zich mee. En deze emotie zal uw bedrijf in een positief daglicht plaatsen. Profiteer van allerlei soorten chocolade wikkels. presenteer ze bij een kopje koffie of thee of geef ze me als zoete versnapering bij een evenement.

Een brede selectie aan bedrukte chocolade wikkels

Chocolade is verkrijgbaar in 3 hoofdsmaken, puur, melk en wit. U kunt zelf kiezen in welke smaak u bedrukte chocolade wikkels wilt ontvangen. Dit kan per stuk verpakt of per 9 in een doosje.

- verpakte chocolade wikkels per stuk
- verpakte chocolade wikkels per doos
- onverpakte chocolade met een te eten logo
- chocolade wikkels in diverse vormen

Chocolade wikkels kunnen full colour bedrukt worden, op een groot drukbereik. Ieder chocolaatje wordt bedrukt, met een opvallend logo, met een stukje tekst of met een foto van uw brancheproduct. Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Qua smaak, qua merk, maar ook qua vorm. Chocolade kan in elke vorm worden gemaakt, dit noemen we custommade. Custommade chocolade wikkels kan geheel naar eigen wens, smaak en model. 

Chocolade wikkels bedrukken

Kwaliteitschocolade om op te vertrouwen

Om uw klanten te overtuigen van uw bedrijf is het belangrijk dat u goede kwaliteitschocolade aanbiedt. Onze bedrukte chocolade wikkels zijn gemaakt van de beste ingrediënten. Wij gebruiken veelal Belgische chocolade. Wanneer uw klant tevreden is, bent u tevreden en zijn wij tevreden. Die tevredenheid is bij ons erg belangrijk. Onze goedkoopste chocoladewikkels zijn van het merk Barry Callebaut. Maar op speciaal verzoek kunt u ook chocolade in wikkels van Milka, Rafaello en Ferrero bestellen. Mail of bel ons voor uw speciale wensen. We denken graag met u mee. UIteraard is onze chocolade geschikt voor het uitdelen op beurzen. Maar denk ook eens aan het presenteren van een chocolaatje aan wachtende bezoekers. Of leg een chocolaatje op een schoteltje bij het aanbieden van een kopje koffie. 

Chocolade wikkels bedrukt

Waarom kiezen voor bedrukte  choclade wikkels?

Bedrukte chocolade wikkels bestellen kent vele voordelen. Dit geldt niet alleen voor chocolade, maar voor allerlei soorten snoepgoed. Divers snoepgoed en chocolade kunnen verpakt of onverpakt besteld worden. Denk hierbij aan de volgende winst voor uw bedrijf:

- Chocolade is geschikt voor jong en oud in elke branche, u heeft dus een enorm bereik
- Chocolade, en dan met name de pure variant, bevat belangrijke mineralen
- Chocolade werkt op de emotie van de klant
- U kunt chocolade wikkels of verpakkingen treffend bedrukken met uw slogan, merk of foto
- Chocolade is een relatief goedkoop promotieartikel
- Chocolade kan v.a. kleine afnames worden besteld
- Waardeert u bekende merken, dan kunt u ook chocolade van Lindt, Ferrero of Rittersport kopen
- U verhoogt de sympathie voor uw bedrijf

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor chocolade. En de gelegenheden om het aan te bieden is divers. Zo kunt u in een winkel ook chocolaatjes presenteren na een aankoop of op een schaaltje leggen in de koffiecorner.

Snel en eenvoudig bestelproces

Welke bedrukte chocolades wikkels u ook wilt bestellen, u kunt het allemaal eenvoudig online regelen. Zo kunt u eenvoudig het aantal aangeven, de opdruk kiezen en meteen de stuksprijs checken. U zult merken dat hogere aantallen een lagere stuksprijs hebben, soms kunt u door iets meer te bestellen uw voordeel hiermee doen. Wanneer u alle gegevens hebt ingevuld volgt meteen in uw mailbox de orderbevestiging. Wij nemen dan snel contackt met u op. Bedrukte chocolade wikkels sturen wij na akkoord op de drukproef. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Want met de drukproef krijgt u vóór druk een beeld van levering. Wilt u nog geen bestelling plaatsen, maar bent u wel nieuwsgierig wat onze chocolade voor uw bedrijf kan betekenen? Stuur dan uw logo of teksten in. We maken ook graag geheel vrijblijvend een drukproef.

 

Contactformulier