Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


LevertijdBedrukte frisbees

Op zoek naar aerodynamische relatiegeschenken? Laat uw klant dan werpen met een frisbee met opdruk van uw eigen logo. Voor uw reclame heeft u een groot drukformaat voorhanden. V.a. kleine aantallen kunt u fraaie frisbees  met logo bestellen als promotieartikel. Een frisbee met opdruk van logo, tekst, bedrijfsnaam of een andere reclame, met zelfs full colour drukmogelijkheden voor kleurrijke ontwerpen, foto's en illustraties. Desgewenst snel geleverd in de spoedservice. In onze overzichtelijke webshop vindt u diverse modellen, formaten, kleuren en materialen. Er zijn wedstrijdfrisbees, opvouwbare frisbees van nylon, mini uitvoeringen en u heeft keuze uit vele frisse kleuren en designs. Voor een leuk tijdverdrijf aan het strand, in het bos of gewoon bij huis en geschikt voor jong en oud. Een tijdverdrijf die zorgt voor de nodige ontspanning. Verkrijgbaar in maten variërend tussen 20 en 30 cm. Eenvoudig online bedrukt te bestellen. 

Weergave:TegelsLijst

Promotionele frisbees laten bedrukken met eigen tekst en foto's

Frisbees zijn artikelen die u voordelig aan kunt schaffen. Een kleine oplage voor beurzen of diverse evenementen zijn online te bestellen in de webshop. Goedkope, plastic frisbees, maar ook frisbees die deel uit maken van een leuk en gevarieerd strandpakket. Bedrukken kan in 1 t/m 4 drukkleuren of full colour voor foto's en kleurrijke logo's. Uw logo kunt u ons mailen, waarna wij kosteloos een drukproef voor u maken, die u via de mail ontvangt. Na akkoord op de drukproef kan de productie in gang worden gezet. Zo eenvoudig is het. We helpen u vanaf de bestelling tot aan de levering.

Bedrukte frisbees in allerlei formaten, kleuren en designs

Onze goedkoopste bedrukte frisbees kunt u al voor minder dan € 1,00 bestellen. Des te meer u afneemt, des te lager de prijs.  U heeft toegang tot een uitgebreide collectie. Sommige artikelen worden zelfs met een etui geleverd, zodat de frisbee compact kan worden meegenomen. In zomerse kleuren leverbaar, zoals appelgroen, turquoise, geel of oranje. Uw logo kan geplaatst worden op een drukformaat van gemiddeld 80 x 80 mm. 

Kleine aantallen frisbees bedrukken, snelle leveringsmogelijkheden

100, 250 of 300 frisbees bedrukken behoort tot de mogelijkheden. Zo hoeft u niet een grote voorraad aan te leggen en nemen uw promotieartikelen niet al te veel ruimte in. Voor buitenevents, beurzen of diverse andere gelegenheden kunt u een frisbee mee geven aan uw klanten. Kleine aantallen bestellen én bedrukken in 6 werkdagen. Voor een aantal uitvoeringen is een snelle levertijd mogelijk. Heeft u een deadline? Laat ons het ons dan weten. Wilt u samples ontvangen? Bij ieder product vindt u de sampleaanvraag button. Offertes aanvragen of een bestelling plaatsen kan in een paar muisklikken via de site.