Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bedrukte hobbymesjes met opdruk, kleine aantallen, als relatiegeschenk

Bedrukte hobbymesjes met uw eigen reclame online kopen? Hobbymesjes, in de volksmond ook wel stanleymesjes genoemd, zijn onmisbaar bij vele hobby's en klusjes. Ze zijn uitermate geschikt om vele materialen te snijden. Bij PrimaRelatiegeschenken bestelt u hobbymesjes als relatiegeschenk of promotieartikel v.a. kleine aantallen, bedrukt met een opdruk van uw bedrijfslogo of -tekst. Stanleymesjes zijn scherp en kunnen zeer nauwkeurig snijwerk verrichten. U kunt ze in grote en in kleine uitvoeringen bestellen. Er is voldoende advertentieruimte voor uw logo of gegevens. U heeft de keuze uit transparant of hard color gekleurde stanleymesjes, met bijvoorbeeld 12 of 14 uitschuifbare, afbreekbare mesjes. De kleinste snijoppervlakten zijn met uiterste precisie te halen. Voor de professionel of de hobbyïst is een hobbymesje een promotioneel item die graag in ontvangst wordt genomen. Heeft u vragen over hobbymesjes met opdruk of wilt u andere aantallen stanleymesjes bestellen? Vraag het ons.

Weergave:TegelsLijst

Stanleymesjes met eigen reclame opdruk kopen

Veiligheids stanleymesjes zijn in principe in elk aantal te bestellen en te bedrukken. Onze website maakt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding gebruik van minimale afnames en staffelkortingen. U kunt daarom goedkoop v.a. 300 stuks hobbymesjes met eigen reclame kopen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kan bestellen in een paar muisklikken via de bestelbutton. Kopen met zekerheid? Bestel dan vooraf een sample om de kwaliteit en de opdruk te testen.

Bedrukte hobbymesjes snel geleverd

Bedrukte hobbymesjes hebben een gevarieerde leverdatum. Afhankelijk van het gekozen product schommelt de levertijd tussen 7 en 12 werkdagen. Heeft u uw stanleymesjes snel nodig? Laat het ons weten. We hebben vaak nog een plekje vrij in onze planning voor onverwachte spoedleveringen. Soms tegen een toeslag, soms ook tegen de aangegeven prijs. 

Stanleymesjes als relatiegeschenk laten bedrukken

Met stanleymesjes als relatiegeschenk bestelt u een promotieartikel dat langdurig gebruikt kan worden. Het uitschuifbaar mesje heeft immers in de houder diverse reserve afbreekmesjes. Voor de veiligheid kan het mesje weer in de heft worden geschoven. We bedrukken uw hobbymesjes in één of meerdere kleuren. U ontvangt vooraf een drukproef, die u meteen kunt goedkeuren als u tevreden bent of kunt wijzigen. Na goedkeuring gaan we uw stanleymesjes bedrukken.