Bedrukte houten sleutelhangers, ideaal relatiegeschenk

Op zoek naar aantrekkelijke relatiegeschenken? Bestel bij PrimaRelatiegeschenken voordelig bedrukte houten sleutelhangers. We zijn allemaal wel eens op zoek naar onze sleutels of sleutelbossen. Wanneer we gebruik maken van een goed zichtbare en stijlvolle sleutelhanger houden we onze sleutels bij elkaar en kunnen we deze makkelijk terugvinden. Het is een relatiegeschenk dat iedere dag gebruikt wordt. Uw logo komt dus iedere dag in beeld bij de klant. U kunt in onze webshop voordelige en duurdere modellen bedrukte sleutelhangers van hout bestellen. Van wereldvriendelijke materialen, oersterk en ook nog eens goed te bedrukken met uw eigen bedrijfsgegevens of tekst. Kies uit verschillende modellen, waaronder ook opvallende houten klompjes. U plaatst de bestelling en wij regelen de rest. Zo heeft u in 6 tot 8 werkdagen relatiegeschenken in huis die uw eigen bedrijf presenteren aan nieuwe klanten en relaties. In stijl een geschenk weggeven? Kies dan voor de bedrukte houten sleutelhangers die worden geleverd met een leuke geschenkverpakking.

 

Bedrukte houten sleutelhangers als relatiegeschenk

We tonen u een keuze in duurzame houten sleutelhangers. Bedrukte relatiegeschenken in ronde, vierkante of rechthoekige modellen. U kunt zelfs kiezen uit beukenhouten exemplaren of in een combinatie met metaal. Kies voor een opdruk in kleur, keuze uit 1 of meerdere drukkleuren, of zelfs een elegante gravure. Een bedrijfslogo of bedrijfsnaam is mogelijk, eventueel gecombineerd met uw bedrijfsgegevens. Al onze houten bedrukte sleutelhangers worden geleverd met een stevige sleutelring, sterk genoeg om meerdere, ook zwaardere, sleutels te dragen. Sommige modellen worden zelfs geleverd in een leuke presentatiebox. Meteen klaar om weg te geven aan die ene belangrijke klant. U kunt gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Des te meer relatiegeschenken u bestelt, des te lager de stuksprijs. Deze korting begint ook al bij kleine afnames van bedrukte houten sleutelhangers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt een offerte met gratis drukproef via de site aanvragen. Op de drukproef (via de mail), tonen wij uw eigen tekst of bedrijfsnaam op het artikel. Zo weet u precies hoe de houten sleutelhangers met uw gegevens er uit zullen zien.

Bedrukte houten sleutelhangers, ideaal relatiegeschenk

 

Hoe wij uw relatiegeschenken van hout bedrukken/graveren

Naast de keuze voor een kleurendruk bieden wij u de mogelijkheid het iets stijlvoller aan te pakken. Naast bedrukte houten sleutelhangers kunt u ook gegraveerde houten sleutelhangers laten maken. Met onze speciale CO2 lasergravure zijn wij in staat houten sleutelhangers te graveren. We branden dan uw eigen tekst of naam heel voorzichtig en subtiel in de sleutelhanger. Dit is een fraaie manier om sleutelhangers te bewerken en geeft uw relatiegeschenk nét iets meer uitstraling. Benieuwd naar een model uit onze afwisselende collectie? Vraag dan een gratis proefexemplaar. Nieuwsgierig naar de uitvoering hiervan? Ook deze bewerking op een houten sleutelhanger tonen wij graag met eigen logo of tekst via een kosteloze drukproef. Bent u er al uit welke sleutelhanger van hout u laat maken?

Waarom bedrukte houten sleutelhangers het ideale relatiegeschenk zijn

Bedrukte relatiegeschenken hoeven niet duur te zijn. Houten sleutelhangers zijn daarom aantrekkelijk om aan te schaffen. Budgetvriendelijk, goede druk- en graveermogelijkheden en kleine afnames maken sleutelhangers interessant als marketingartikel. Bovendien zijn houten sleutelhangers milieu- en gebruiksvriendelijk. Onze serie sleutelhangers van beukenhout zijn opvallend mooi, vooral de modellen met matte metalen delen. Iets duurder, maar bijzonder geschikt wanneer u iets meer budget heeft. Voor elke leeftijdscatgorie is dit een bijzonder gewaardeerd geschenk. De levertijden zijn erg kort, hierdoor kunnen wij houten sleutelhangers al binnen 6 werkdagen leveren. En wilt u de bedrukte artikelen sneller in huis? In onze expresse-service kunt u deze relatiegeschenken van hout al binnen 5 werkdagen in huis hebben. 

Bedrukte houten sleutelhangers, ideaal relatiegeschenk

 

Kortom: wat bieden wij u?

We helpen u graag op alle mogelijke manieren. Om tot een goede keuze te komen kunt u bij ons:

- gratis drukproef ontvangen
- gratis sample ontvangen
- professioneel advies krijgen
- gebruik maken van de snelle leveringsservice
- kiezen uit een gevarieerd en compleet assortiment

Wij verzenden uw bestelling gratis, bij elke afname.

We hebben een jarenlange ervaring en weten precies hoe wij houten sleutelhangers kunnen bedrukken of graveren. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 085 792 0094, chat of mail met ons.

 

Contactformulier