Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd
Bedrukte ijskrabbers bestsellers

Bedrukte ijskrabbers als winterrelatiegeschenk bestellen? PrimaRelatiegeschenken toont u een gevarieerd assortiment aan functionele ijskrabbers. In 1 tot en met 4 kleuren of full colour te bewerken met al uw bedrijfsgegevens. In iedere auto is wel een ijskrabber te vinden. Wanneer u een specifiek model kiest (met een extra functionaliteit) zult u al gauw merken dat ijskrabbers populaire winter-items zijn. Wat dacht u van ijskrabbers met zeem, met lampje, met microvezel doekje (voor de binnenzijde), met spons of met ruitenwisser? Allemaal gemaakt van sterk kunststof en verkrijgbaar in hardcolor en soms frosted kleuren. Ijskrabbers hebben als promotieartikel hun waarde allang bewezen, het zijn voordelige artikelen die uw klanten veilig van A naar B brengten, tijdens de soms onvoorspelbare wintermaanden. Vragen over onze bedrukte ijskrabbers. Wij helpen u graag.

(Terug) naar:

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte ijskrabbers bestellen

Bij uw logo hoort een perfect product. Of u nu onze driehoeksijskrabbers of ijskrabbers met lange sneeuwborstel bestelt. Wij plaatsen al uw gegevens op het artikel naar keuze. Bedrukte ijskrabbers zijn leuk om weg te geven, vooral natuurlijk in de autobranche. Maar eigenlijk kan dit product in bijna iedere branche wel gegeven worden. De meeste mensen rijden immers regelmatig in de auto. Klanten zullen vast en zeker erkentelijk reageren bij de ontvangst van een bedrukte ijskrabber. Bestellen en het regelen voor de personalisering regelt u samen met ons online. Wij helpen u tijdens het hele bestelproces. Uiteraard tegen de beste prijs, voor zowel artikel als bewerking.

Diversiteit aan ijskrabbers

Het is niet leuk om in de winter ijs van de ramen te krabben. U kunt het uw klant dus iets gemakkelijker én comfortabeler maken door bedrukte ijskrabbers als relatiegeschenk weg te geven. Uiteraard zijn er onze goedkope standaard driehoeksijskrabbers, daarnaast kunt u ook de volgende uitvoeringen kiezen:

● ijskrabber met praktische zeem
● ijskrabber met parkeerkaart
● ijskrabber met gevoerde want
● ijskrabber met hamer, mes en lampjes
● ijskrabber met uitschuifbare sneeuwborstel

Zo maar even een paar voorbeelden om u op ideeën te brengen. Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden om uw klant op weg te helpen. Goed voorbereid de weg op, zonder verrassingen vooraf of onderweg. U vindt ons aanbod ook nog eens in diverse kleuren. De vorm, driehoek, vierkant of zelfs hartvorm, is ook nog te kiezen. Kies bijvoorbeeld eens een zwarte ijskrabber en laat in goud- of zilverkleur uw beeldmerk drukken. 

Bestel grote of kleine aantallen ijskrabbers

Met ijskrabbers helpt u uw klanten zich voor te bereiden op de winter. Ideaal tegen koude handen is een ijskrabber met fleece handschoen. Zo blijven uw handen lekker warm. Ijskrabbers zijn heel voordelige wintergeschenken. En hebben toch een grote gebruikspotentie. Bij PrimaRelatiegeschenken kunt u voor diverse gelegenheden deze artikelen bestellen. Staat u bijvoorbeeld op een beurs, dan kunt u aan klanten die interesse tonen in uw product een ijskrabber meegeven. Deze artikelen neemt u ook nog eens gemakkelijk mee, ze nemen namelijk niet veel ruimte in. Houdt u iets over op een beurs, dan neemt u de volgende beurs de overgebleven exemplaren weer mee. Bestellen kan daarom al v.a. 100 of 250 stuks. Duurdere exemplaren zelfs v.a. 50 stuks. 

Bedrukte ijskrabbers, diverse decoreeropties

Er zijn diverse decoreeropties om mooie bedrukte ijskrabbers te maken. Stuur uw logo eens in. U ontvangt dan van ons een drukproef die u de mogelijkheden voor de druk toont. IJskrabbers kunnen per kleur of in full colour worden gedrukt. Dit is afhankelijk van de opbouw van uw logo. Al onze ijskrabbers zijn gemaakt van kunststof. Kunststof heeft goede eigenschappen om logo's en teksten helder en scherp weer te geven. Onze full colour drukmachines kunnen zelfs foto's plaatsen. De tampondrukmachines plaatsen beeldmerken per kleur. Allerlei gegevens van uw bedrijf, dus niet alleen het logo, kunnen op een ruim drukformaat geplaatst worden. Nieuwsgierig? Het is mogelijk om geheel gratis via onze site een proefkrabber aan te vragen.

Andere populaire categorieën: