Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bedrukte ijskrabbers met opdruk van eigen logo als relatiegeschenk

Ijskrabbers met opdruk van bedrijfslogo of tekst zijn de perfecte relatiegeschenken tijdens winterse omstandigheden. De beste en goedkoopste ijskrabbers bestelt u eenvoudig online in onze online webshop. Overzichtelijk gepresenteerd met zoekfuncties op prijs en kleur. Een winterproduct dat kan worden gebruikt tijdens dagen met vorst, ijzel en sneeuw. Bedrukte ijskrabbers zijn een goedkoop give-away en u doet er uw klanten een groot plezier mee. Autorijden met bevroren ruiten is gevaarlijk en met onze sterke, goed gevormde ijskrabbers makkelijk te verhelpen. Kom daarom goed beslagen ten ijs. Voorkomen is immers beter dan genezen. U treft ze in diverse vormen, zoals vierkant- of driehoeksformaat. Mag het ietsje meer kosten? Kijk dan eens bij ijskrabbers met lampje, de 3-in-1 ijskrabbers of de warme handschoenijskrabbers. Zet dit fraai promotieartikel niet in de ijskast, maar bestel één van de vele mogelijkheden. Alle ijskrabbers bedrukken we scherp met uw eigen logo of tekst, net wat u wilt. En grote aantallen hoeft u ook niet af te nemen. Deze bedrukte artikelen bestelt u namelijk al vanaf 50 stuks.

Weergave:TegelsLijst

Ijskrabbers met logo online bestellen

Wilt u niet over een nacht ijs gaan? U kunt samples van verschillende ijskrabbers op zicht aanvragen. Zo kunt u op uw gemak tot een keuze komen. Geef ook meteen de gewenste kleur door, zodat u ook kunt beoordelen of de kleur past bij uw huisstijlkleur en/of logo. Bent u overtuigd van onze kwaliteit? Een bestelling kunt u meteen in de webshop plaatsen. Kies uw kleur, aantal en gewenste drukkleur en de rest wijst zich vanzelf. U ontvangt direct een orderbevestiging en wij gaan meteen voor u aan de slag. U ontvangt, voordat wij ijskrabbers met uw logo gaan bedrukken een digitale drukproef.

Ijskrabbers, het ideale winter relatiegeschenk

Een jaar telt gemiddeld zo'n 60 vorstdagen. In een strengere winter kan dit zomaar oplopen tot 100 dagen. De vorstdagen spreiden zich over het algemeen  uit over de maanden oktober tot en met april. Maar liefst 7 maanden kunnen ijskrabbers als relatiegeschenk een welkome aanvulling zijn voor in de auto. Een handzaam gebruiksartikel die (dunne) ijslaagjes van de autoruiten verwijderd. Bedrukt met uw logo heeft u zo de ideale mogelijkheid om uw bedrijfsgegevens meerdere malen, voor een lange periode, onder de aandacht van uw klant te brengen.

V.a. kleine aantallen ijskrabbers met opdruk kopen

Kleine ijskrabbers, goedkope ijskrabbers of frosty ijskrabbers, u vindt het allemaal op onze site. We maken gebruik van staffelkortingen, des te meer u bestelt des te goedkoper het product. De meeste artikelen bieden we aan vanaf 100 stuks. Dit betekent dat u al in kleine aantallen ijskrabbers kunt laten bedrukken. Een opdruk plaatsen we op een groot drukformaat met 1 of meerdere drukkleuren. Naar wens is het mogelijk om dit winterartikel full colour te bedrukken, dit kan ook met een foto of een afbeelding. Op een beurs of evenement is de ijskrabber in deze maanden het perfect relatiegeschenk om met nieuwe klanten het ijs te breken.