Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bedrukte jojo's

Een leuke jojo als promotieartikel bestellen? We bieden u een gevarieerd assortiment in bedrukte jojo's. Een jojo is een leuk speelgoed dat zowel binnen als buiten veilig kan worden gebruikt. U treft ze in onze webwinkel in vele uitvoeringen. Naast de traditionele houten jojo's zijn er kunststof uitvoeringen die eenvoudig met een reclame opdruk kunnen worden voorzien. De doorzichtige, transparante jojo's zijn opvallend doordat u het mechanisme aan de binnenkant ziet. We bieden zelfs een metalen jojo. Bestellen kan vanaf kleine aantallen, onbedrukt of bedrukt. Een logo plaatsen we al bij een afname van 100 stuks. De oorsprong van de jojo gaat honderden jaren terug. Reeds 500 voor Christus waren jojo's al in gebruik. Dit geeft aan hoe populair de jojo al decennialang is. Van oorsprong gemaakt van terracotta, nu goedkoop aan te schaffen in kunststof. Het principe is hetzelfde gebleven hoewel de trucs die tegenwoordig met jojo's kunnen worden uitgehaald enige oefening vergen. Een leuk, voordelig en onderhoudend spelartikel voor jong en oud.

Weergave:TegelsLijst

Jojo's met logo v.a. kleine aantallen bedrukken

We zetten voor u graag alles op het spel om jojo's naar wens te bedrukken. Onze webwinkel maakt gebruik van lage minimale aantallen. Beginnend bij 100, 250 of 300 stuks. U hoeft bij ons dus geen grote aantallen bestellen. Onbedrukt of bedrukt kunnen wij kleine aantallen leveren voor kleinere bedrijven of evenementen. Opdrukmogelijkheden in 1 t/m 4 drukkleuren of in full colour.

Jojo's met opdruk als relatiegeschenk online bestellen

Interesse in één van onze artikelen? U kunt jojo's met opdruk meteen online bestellen tegen de scherpste prijzen. Liever eerst een sample vooraf? Bestel dan een gratis proefexemplaar in de gewenste kleur. We sturen u zoveel mogelijk een testexemplaar mét logo zodat u ook onze drukkwaliteit kunt testen. Offertes aanvragen kan meteen via de offertebutton die u vindt bij ieder product.

Bedrukte jojo's snel in de spoed bestellen

Misschien heeft u het jojoën zelf nog niet goed onder de knie, kinderen leren echter snel. Zelf kunnen we het ook niet heel erg goed. Wat we wel goed kunnen is snel leveren. De standaard levertijden variëren van 8-12 werkdagen, in onze spoedservice, soms met toeslag, verkorten wij de levertijd naar 5-6 werkdagen. Voor als u vergeten bent te bestellen of onverwacht een beurs hebt.