Bedrukte keuken schorten v.a. kleine aantallen bestellen

Bedrukte schorten bestellen als cadeau-idee. Keukenschorten om weg te geven aan klanten of relaties, maar ook om te gebruiken in uw eigen bedrijfskantine, restaurant, hotel. Voor allerlei feestelijke festiviteiten kunt u in kleine aantallen bedrukte keukenschorten bestellen. We bieden u de stijlvolle zwarte polyester schorten, uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Gemaakt van sterk en kleurbehoudend polyester. In lange en in korte uitvoering beschikbaar. U kunt ook bedrukte keukenschorten in kleur bestellen. Stijlvolle katoenen schorten met een keuze uit meer dan 10 kleuren. Zo is er altijd een kleur die past bij de uitstraling en huisstijlkleur van uw organisatie. We bieden schorten van verschillende materialen. Polyester, non woven, katoen of een combinatie van katoen/polyester. Voor elke gelegenheid de juiste schort. Met voorvak om bijv. een theedoek in te hangen of andere belangrijke keukenzaken. Schorten die een aantal keren zijn te gebruiken, professionele schorten en keukenschorten die uitstekend geschikt zijn om dagelijks te gebruiken.

Bedrukte keukenschorten

Het voordeel van keukenschorten is het grote drukformaat dat voorhanden is om bedrijfsgegevens te plaatsen. Er zijn diverse drukposities mogelijk, waarbij de opdruk op de borst de meest voorkomende drukpositie is. Op zwart wordt vaak een subtiele opdruk geplaats, op kleur mag het allemaal wel wat opvallender. Net wat u zelf wilt. Bedrukte keukenschorten geven uw bedrijf of horecazaak een professionele uitstraling. U zorgt er tevens voor dat uw medewerkers netjes gepresenteerd worden. Geen spatten op kleding tijdens de thuisbarbeque of het koken in de keuken. Plaats uw logo, tekst of andere bedrukking op het schort en u heeft een geschenk van formaat. Tot wel 8 kleuren met transferdruk gedrukt of met 4 kleuren met de goedkopere zeefdruk. U zult gewaardeerd worden voor dit opvallend relatiegeschenk dat graag zal worden gebruikt.

Kleine aantallen keukenschorten bedrukken

Bij PrimaRelatiegeschenken bestelt u v.a. het minimale aantal elk gewenst aantal. We maken gebruik van staffelprijzen, des te meer u bestelt des te goedkoper de stuksprijs en de bedrukkingsprijs. Bedrukken kan al vanaf kleine aantallen. We bieden al onze keukenschorten aan tegen de laagst mogelijke aantallen. Wilt u andere aantallen bestellen, u kunt eenvoudig een offerte aanvragen. Voor het bedrukken van dit artikel ontvangen we graag uw logo in eps., ai. of pdf-formaat. U ontvangt van ons een drukproef via de mail. Na akkoord op de drukproef gaan we uw schorten bedrukken. 

Samples van keukenschorten bestellen

Voordat u een bestelling plaatst bieden wij u de mogelijkheid een exemplaar te testen. Zo stellen wij u in de gelegenheid het materiaal, de kleur, de grootte en het gebruiksgemak te beoordelen. Samples tot 3 euro versturen we gratis, daarboven op zicht. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u de bestelling telefonisch of via de mail doorgeven. U kunt ook gebruik maken van de bestelknop. Alle vragen kunt u stellen via het contactformulier of de mail. We staan voor u klaar om al uw vragen over kleine aantallen, bedrukkingsmogelijkheden, kleuren en formaten te beantwoorden.

 

Contactformulier