Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Kleurpotloden in tekensets

Geweldige promotieartikelen voor jonge kinderen, goed gevulde tekensets met kleurpotloden en andere kleurmaterialen. Bedrukte kleurpotloden of tekensets stimuleren de creativiteit en de motoriek. Deze fraaie tekensets zorgen ervoor dat kinderen bezig zijn en zich goed voelen. Gewoon als cadeau-idee, maar ook geschikt voor restaurants of bij bedrijven waar kinderen zich even kunnen vermaken. Vergeet bij belangrijke klanten ook de kinderen niet, het zal door de ouders enorm gewaardeerd worden. Bedrukte tekensets kunnen al v.a. zeer kleine aantallen besteld worden. Uw logo of beeldmerk drukken wij op iedere set.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte tekensets: promotieproduct voor kinderen

Kinderen worden vaak over het hoofd gezien. Toch zijn ze even belangrijk. Er zijn genoeg redenen voor het aanschaffen van tekensets als promotieartikel. Bedrukte kleurpotloden staan al jarenlang in de top 10 van favoriete relatiegeschenken. De tekensets zijn naast de potloden vaak uitgerust met stiten en wascokrijtjes, voldoende voor urenlang tekenplezier. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder een carrouselformaat. Ook voor scholen en kinderdagverblijven en sportverenigingen is dit een cadeau bij uitstek.

Mogelijkheden voor tekensets

Naast de standaard tekensets zijn er sets met voorgevormde modellen om te kleuren. Zo kunnen kinderen een eigen schort of kledingtas inkleuren. Er zijn tekensets met kleurboeken en voorbedrukte kleurplaten, om kinderen voldoende inspiratie te geven om creatief bezig te zijn. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden. Ieder artikel heeft mogelijkheden om bedrukt te worden met eigen bedrijfsgegevens. Bedrukte kleurpotloden vindt u ook bij kleurpotloden in doosjes en kleurpotloden in kokers.

Onze service voor u

Heeft u onze breed scala aan producten bekeken? Door middel van een sample brengen we u graag op de hoogte van de kwaliteit en de inhoud van de tekensets. We maken gratis een drukproef met uw logo of tekst, zodat u de drukmogelijkheden kunt beoordelen. We gaan pas drukken als de drukproef naar wens is. Wanneer u grotere aantallen bestelt, merkt u dat de stuksprijs steeds lager wordt. Onze website maakt gebruik van staffelkortingen, doe hier uw voordeel mee. Bij ieder product kunt u direct een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. Vragen over bedrukte kleurpotloden of tekensets? U kunt ons bereiken via de mail, de chat of per telefoon.