Bedrukte knuffelberen

De leukste knuffelvriendjes voor de kleintjes en de kids vindt u bij PrimaRelatiegeschenken. Bedrukte knuffelberen met een hoog knuffelgehalte. In leuke, grappige en lieve uitvoeringen. Zo kiest u bedrukte leeuwtjes, hondjes, tijgertjes of één van de andere superzachte pluchen vriendjes. Zo maakt u promotie met een lief gebaar. V.a. kleine hoeveelheden kunt u deze knuffelberen voordelig online bestellen. Kies uit knuffels met echte kraaloogjes of met een geborduurde snoet. Succes gegarandeerd!

Meteen korting bij bedrukte knuffelberen

Onze website maakt gebruik van kortingen. Des te meer u bestelt des te hoger de korting. Maar wist u dat onze korting al meteen bij de allerkleinste afname begint? En we maken ook nog eens gebruik van lage startafnames. Hierdoor kunt u al voordelig bedrukte knuffelberen v.a. 15 stuks bestellen. Stuur meteen uw drukgegevens mee en we maken geheel kosteloos een drukproef.

Bedrukte knuffelberen

Hoe wij bedrukte knuffelberen presenteren

Voor iedere gelegenheid vindt u bij ons de juiste knuffel. Superzacht, gemaakt van pluche, met een vriendelijke uitstraling en ook nog eens verkrijgbaar in diverse maten. Iedere knuffel heeft een label dat geschikt is voor het presenteren van uw bedrijfsgegevens of tekst. Hierdoor kunnen wij uw logo plaatsen met bijv. 2 drukkleuren. Daarnaast is borduren en zelfs full colour druk mogelijk. Bij een labelbedrukking heeft u wel een kleiner drukformaat ter beschikking. 

Waarom bedrukte knuffelberen aanschaffen?

Vaak worden de kleinsten onder ons vergeten. En juist dan is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Bedrukte knuffels kunt u weggeven als geboortecadeautje, tijdens een bezoek aan uw klant, een verjaardag of elk willekeurige gelegenheid. Een knuffel is voor de kinderen een vertrouwd cadeau, geeft extra geborgenheid en wordt overal mee naar toe genomen. En juist knuffels bedrukt met uw gegevens zullen uw bedrijf en instelling goed op de kaart zetten. Een promotie met een vriendelijk gebaar die door uw klant of relatie niet gauw vergeten wordt. Bekijk daarom onze serie vriendelijke, grappige en zachte knuffels en maak uw keuze.

Bedrukte knuffelberen

Van ons voor u

We helpen u graag op alle mogelijke manieren. Om tot een goede keuze van een knuffelbeer te komen kunt u bij ons:

- gratis drukproef ontvangen
- gratis sample ontvangen
- professioneel advies krijgen

We hebben een jarenlange ervaring en weten precies hoe wij uw (bedrijfsgegevens)  op een knuffelbeer moeten drukken. Benieuwd naar de bedrukte mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 085 792 0094, chat of mail met ons.

 

Contactformulier