Bedrukte kop en schotel - vanaf kleine oplageMet een bedrukte kop en schotel zorgt u ervoor dat uw klanten en bezoekers stijlvol kunnen genieten van koffie, espresso of cappuccino. Vanaf een kleine oplage kunt u kopjes met schoteltjes bedrukt bestellen. Voor een perfecte merkherkenning plaatsen wij uw logo op het kopje en/of het schoteltje. U heeft keuze uit diverse drukposities. Bij sommige modellen is het mogelijk het oortje te bedrukken en zelfs een bijpassend lepeltje. Online bestellen via onze website is heel eenvoudig en kan tegen de scherpste prijzen. Met een kop en schotel bedrukt met eigen logo toont u uw oog voor kwaliteit en aandacht voor detail. Heeft u vragen over onze artikelen, opdrukmogelijkheden en te bestellen aantallen? Vraag het ons, we helpen u graag.

Kop en schotel vanaf kleine oplage

Op onze site vindt u lage minimale aantallen. Hierdoor hebben wij een aanbod waarbij u bedrukte kopjes met schoteltjes vanaf 24 of 36 stuks kunt bestellen. We hebben onze oplages zo klein mogelijk gehouden. Wilt u afwijkende aantallen bestellen? Vraag dan een offerte. In principe kunnen we elk gewenst aantal leveren, hoe klein de aantallen ook zijn. Plaats uw bestelling via onze webshop, gebruik de offertebutton voor het aanvragen van een offerte en de samplebutton voor het opvragen van een proefexemplaar.

Da Vinci kop en schotel vanaf kleine oplage bedrukken

Da vinci kop en schotel

- Porselein
- Ruime drukmogelijkheden
- Vanaf 20 stuks bedrukt bestellenBedrukte kop en schotel veilig kopen

Met een jarenlange ervaring weten wij van de hoed en de rand. U kunt bij ons kopjes en schoteltjes kopen die vaatwasmachinebestendig en zelfs magnetronbestendig zijn. Alle modellen zijn gemaakt van sterk porselein. We presenteren u uitgebreide productgegevens, waaronder formaten, inhoud en drukmogelijkheden. Met transferdruk kiest u voor de beste optie, daar deze vaatwasmachinebestendig is. Heeft u dit niet nodig, kies dan voor de goedkopere tampondruk. Uw logo plaatsen wij tot wel 8 drukkleuren. Wanneer uw logo niet duidelijk kan worden gedrukt, bijv. vanwege details, dan laten wij u dat weten. Wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit. Dat is wel zo veilig.

Satellite kop en schotel bedrukt

Satellite kop en schotel

- Vaatwasmachine bestendig
- Vanaf 60 stuks bedrukt
-Stijlvol design

 

Online kop en schotel bedrukt bestellen

Met PrimaRelatiegeschenken maakt u een uitstekende keuze. Naast online kopjes en schoteltjes bedrukt bestellen kunt u ook vooraf alvast meer informatie aanvragen. Over productspecificaties, drukmogelijkheden en aantallen. Via onze shop vraagt u online een offerte of sample aan. Een sample sturen we gratis. Vaak met een voorbeeldopdruk, zodat u ook de kwaliteit van onze druktechniek kunt beoordelen. Wij maken alleen gebruik van Europese druk. Liever telefonisch contact? Bel ons op 085 792 0094. Daarnaast kunt u met ons chatten, het contactformulier invullen of mailen via info@primarelatiegeschenken.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Ook onder wederzijds genot van een kopje koffie tijdens een telefoongesprek kunnen wij alle mogelijkeden met u doornemen. 

Kop en schotel in kleine oplage bestellen

 

Contactformulier