Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd


Bedrukte koptelefoons- Koptelefoons met logo opdruk

Als relatiegeschenk bedrukte koptelefoons bestellen? Een prima keuze. Een promotieartikel dat klinkt als muziek in de oren. Met koptelefoons, bedrukt met eigen logo, kan uw klant in alle rust genieten van favoriete nummers. Uw opdruk plaatsen we in kleur op 1 of 2 zijkanten van de oorkleppen. Met keuze uit draaibare, bluetooth, opvouwbare en op maat verstelbare modellen. Met hoge geluidskwaliteit en in leuke kleurcombinaties. Comfortabel om te dragen in allerlei prijsklassen en stijlen. Naast het luisteren naar favoriete muziek geschikt voor allerlei andere doeleinden. Voor thuis, school, kantoor of onderweg. Een positieve promotie, geweldig om te geven en fantastisch om te krijgen. Heeft u vragen over koptelefoons met uw opdruk? Wilt u andere aantallen of een gratis drukproef ontvangen? Vraag het ons, we helpen u graag.

Weergave:TegelsLijst

Koptelefoons met logo bedrukken

Koptelefoons zijn populaire relatiegeschenken. Breng uw reclameboodschap via een ontspannen geschenk naar uw klant. Onze koptelefoons zijn uitstekend te bedrukken met uw logo. Naar keuze met 1 of meerdere drukkleuren. Bestellen doet u gemakkelijk via de site. U vindt er de bestel-, de sample- en de offertebutton. U kunt uw logo meteen meesturen. Na ontvangst overleggen we met u en maken een digitale drukproef. 

Koptelefoons met opdruk als promotieartikel kopen

U vindt voordelige en luxe koptelefoons in ons assortiment. Vanaf kleine aantallen kunt u al koptelefoons met opdruk bestellen. Vindt u de minimale afnames te hoog? Vraag dan om een offerte via de offertebutton. Al onze artikelen zij EU-goedgekeurd. De meeste uitvoeringen worden per stuk verpakt geleverd. Met een gerust hart kopen? Vraag dan een sample op zicht, deze wordt u gratis toegezonden.