Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bedrukte kubusblokken met reclame als relatiegeschenk

Ideaal voor thuis of op kantoor. Met bedrukte kubusblokken bestelt u een perfect relatiegeschenk. Een kubusblok met reclame is makkelijk te plaatsen op elk bureau of ander vrij plekje. Het neemt weinig ruimte in en toch heeft men altijd notitievelletjes bij de hand. Voor een snelle krabbel, een idee of een niet te vergeten notitie. Met een kubusblok verspreidt u op een handige en voordelige manier uw logo. Elk velletje kan worden bedrukt. Daarnaast kan de kubusblok rondom gedrukt worden in full colour. Uw logo verplaatst zich met enkelbladsbedrukking naar verschillende plaatsen in en buiten huis/kantoor. Naast de standaard kubusblokken (1 of meer zijden bedrukt), bieden we u kubusblokken op houten pallets en in fraaie kubushouders. U heeft de keuze uit diverse soorten papier, waaronder 80 g/m2 papier en houtvrij papier. Niet onbelangrijk is dat onze kubusblokken langdurig gebruikt kunnen worden. Zo kunt u een kubusblok bestellen met meer dan 800 vellen. Daarnaast is er ook een kubusblok met boorgat voor een balpen. Gevuld met eigen bedrijfspen gooit u hoge ogen met uw relatiegeschenk.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte kubusblokken als relatiegeschenk bestellen

Onze webshop toont een variatie aan modellen en formaten. Wanneer uw keuze gevallen is, is bestellen maar een fluitje van een cent. Kies uw aantal, aantal drukkleuren en stuur met uw basisgegevens uw logo mee. Na overleg ontvangt u van ons een drukproef via de mail. We gaan uw relatiegeschenk pas drukken na akkoord op de drukproef. Wilt u iets wijzigen of wilt u enkelbladsbedrukking? Dit is allemaal mogelijk. Pas nadat u akkoord bent met het ontwerp voor de opdruk gaan wij de kubusblokken produceren. Na ongeveer 12-15 werkdagen ontvangt u vervolgens uw bedrukte kubusblokken.

Kubusblokken met eigen reclame

Bedruk uw kubusblok met eigen reclame op ieder vel. Telkens wanneer een notitievel wordt gepakt, om bijv. een telefoonnummer of een taak op te schrijven, komt uw logo onder de aandacht van de gebruiker én de lezer. Zo kan uw reclame of tekst zich honderden malen verspreiden. Uw reclame opdruk kan met max. 4 kleuren of full colour gedrukt worden. Daarnaast heeft u de keuze uit een opdruk aan 1 zijde of alle zijden en zelfs geheel rondom.