Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Bedrukte lanyards - Lanyard met opdruk als relatiegeschenk

Lanyards bedrukt met eigen logo bestellen? Als relatiegeschenk maakt u met een lanyard met opdruk een uitstekende keuze. Bedrukte lanyards zijn populaire promotieartikelen voor allerlei gelegenheden. Vanaf kleine aantallen, zoals 50, 100 of 250 stuks te bedrukken. We hebben voor u verschillende versies, lengtes en kleuren, kies dus gemakkelijk uw favoriet. Universeel toepasbaar voor sleutels, badges en kaarthouders. Lanyards zijn praktische reclameartikelen. Een slimme reclamedrager voor deelnemers, gasten, klanten en zakelijke partners. Met een ruim drukformaat bereikt u een groot aantal mensen. U kunt terecht voor de klassieke lanyard, maar ook zelf een lanyard samenstellen. U kiest het materiaal, de gesp en de hanger. Uw logo drukken we in één of meerdere drukkleuren of full colour over nagenoeg de hele lengte van de lanyard. Benieuwd hoe wij uw lanyard met een opdruk voorzien? Vraag een gratis drukproef via chat, mail of telefoon. 

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Bedrukte lanyards als relatiegeschenk bestellen

Kleine aantallen of grote aantallen, u bestelt uw bedrukte lanyards in kort tijdsbestek online. Stuur eenvoudig uw logo en uw bedrijfsgegevens via de bestelbutton en wij gaan voor u aan de slag. Voordat wij uw relatiegeschenk bedrukken ontvangt u een digitale drukproef. U ziet dan een voorbeeld van uw gekozen lanyard met opdruk van uw eigen logo? Tevreden? Dan kunt u de drukproef akkoord geven. Liever iets wijzigen? We passen de drukproef voor u aan. Via de site kunt u tevens een testsample bestellen. Voor afwijkende aantallen of een andere druktechniek kunt u gebruik maken van de offertebutton.

Snel lanyards met opdruk als promotieartikel

Ieder artikel heeft een standaard leverdatum. De productietijd varieert van 6 tot 12 werkdagen. PrimaRelatiegeschenken beschikt over snelle leveringsmogelijkheden. Is er een onverwachte beurs? Is het evenement sneller dan verwacht? Mail ons voor de mogelijkheden voor een snelle levering van lanyards met eigen opdruk. Wij zorgen dan dat uw promotieartikel in 5 werkdagen geleverd wordt.