Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijdLaptop rugtassen polyester

Bedrukte laptop rugtassen bestellen? In deze categorie vindt u een heel groot aanbod aan stevige, polyester laptop rugtassen. Rugtassen van polyester zijn sterk en nemen geen vocht op. Zo worden een laptop, kleding en andere accessoires optimaal beschermd. Let bij het aanschaffen van een laptop rugtas goed op het formaat van de laptop. De rugtassen zijn namelijk beschikbaar voor 15 inch, 16 inch en 17 inch laptops. U bestelt deze artikelen in klassieke, stoere en exlusieve designs. De meeste tassen hebben extra toevoegingen, zoals voorvakken, zijvakken en USB-aansluitingen. Bedrukte laptop tassen zijn mogelijk v.a. 10 of 25 stuks.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte laptop rugtassen in allerlei formaten

Laptops zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals u weet uitgedrukt in inch. Gangbare formaten zijn 15", 15'6", 16" en 17" laptops. Het is daarom handig dat wij alles tassen hebben aangepast aan de diverse groottes van de laptop. Zo kunt u voor ieder formaat de juiste laptop rugtas vinden. Hierdoor wordt de laptop extra beveiligd, doordat deze zich niet flexibel in de tas kan bewegen. Een formaatje groter is vaak geen probleem om te bestellen. Alle hoofdvakken zijn voorzien van foam of zijn aan de binnenkant gewatteerd. De buitenkant is gemaakt van stevig polyester, leverbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Bedrukte laptop tassen kunt u in verschillende prijsklasses bestellen.

Laptop rugtassen in verschillende uitvoeringen

Al onze polyester uitvoeringen zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar. Gangbaar is 600D polyester. Deze kwaliteit polyester is voldoende voor dagelijks gebruik. Er zijn echter ook tassen van 300D polyester en 1680D polyester. Vooral de laatste is kwalitatief gezien de beste uitvoering. Ook deze dikkere polyesterkwaliteit kunt u in onze shop vinden. Des te hoger de kwaliteit des te duurzamer het product. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor de prijs. 1680D polyester laptop rugtassen zijn duurder dan 300D polyester rugtassen. Bekijk alle mogelijkheden. We hebben bij iedere tas ook omschreven welke extra's u krijgt. Denk hierbij aan het leveren van bedrukte laptop tassen met extra vakken, organizers, gaasvlakken, USB- of telefoondoorgang.

Een laptop rugtas eerst proberen, vraag een gratis sample

Onze bedrukte modellen hoeft u niet meteen online te bestellen. Wilt u een beetje zekerheid over de kwaliteit van de stof, de indeling en het gebruiksgemak, vraag dan om een laptop rugtas op zicht. U kunt dan makkelijker de kwaliteit van het polyester beoordelen. We sturen u geheel vrijblijvend een model naar keuze. 

Levertijden voor bedrukte en onbedrukte laptop rugtassen

Mischien wilt u gewoon blanco exemplaren bestellen. Dat is mogelijk. Bijna alle modellen hebben wij standaard op voorraad. Soms kan het voorkomen dat er een grotere bestelling is geweest, dan kan het voorkomen dat we niet voldoende in ons magazijn hebben. U kunt dan voor een ander model of kleur kiezen, of wachten op nieuwe voorraad. We proberen onze voorraden zo up-to-date mogelijk te houden. Blanco polyester exemplaren kunnen in 1 of 2 werkdagen worden geleverd. Bedrukte laptop rugtassen duurt in verband met de bewerking uiteraard iets langer. De levertijden variëren per model, zo kan het voorkomen dat het ene model in 4 werkdagen wordt geleverd en het andere model in 9 werkdagen. Heeft u een deadline, dan kunt u altijd even met ons overleggen.

Naast polyester laptop rugtassen nog vele andere materialen

Natuurlijk is polyester niet het enige materiaal waarin we laptop rugtassen kunnen leveren. In onze collectie vindt u ook nylon, polycanvas, PVC en andere materialen. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.