Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bedrukte linialen met logo opdruk als relatiegeschenk

Geef uw logo een groter bereik door linialen met logo te bestellen als relatiegeschenk. Bedrukte linialen met opdruk van uw eigen logo of tekst bieden we in verschillende formaten en uitvoeringen aan. Promotionele linialen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. Voor het maken van een ontwerp, voor de voltooiing van huiswerk en voor allerlei huishoudelijke klusjes. Reden genoeg om als promotieartikel een bedrukt liniaal weg te geven. U kunt uw logo laten zien op een groot drukformaat. Naast de standaard linialen van kunststof of hout bieden we ook linialen die geschikt zijn voor meerdere toepassingen. Zo vindt u een liniaal met loep en gradenmeter of met rekenmachine. In het assortiment tevens de welbekende geodriehoek of een complete set met potloden, puntenslijper en gum. Functioneel zijn ook de flexibele linialen, die bovendien in diverse kleuren leverbaar zijn. Welke uitvoering u ook kiest, met een bedrukte liniaal maakt u vele mensen blij.

Weergave:TegelsLijst
 • PS liniaal

  PS liniaal

  € 0,16
  Bedrukt in 1 - 2 weken,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt 1 - 2 werkdagen.
  Beschikbare kleuren:

Linialen met opdruk als relatiegeschenk

Een liniaal met opdruk is een handig relatiegeschenk. Ze zijn klein en gemakkelijk te verspreiden. Zo kunt u per post een liniaal met de factuur meesturen. We presenteren uw logo op een groot drukformaat. Naar wens is een opdruk met meerdere drukkleuren mogelijk. Op de kunststof uitvoeringen is zelfs een full colour druk mogelijk. Onze site maakt gebruik van minimale aantallen. Wilt u een lager aantal bestellen, vraag dan gerust een offerte. We leveren in principe alle aantallen.

Linialen bedrukt met logo bestellen

Linialen bedrukt met logo nemen weinig plaats in. Ze kunnen gemakkelijk worden bewaard in een la in de keuken, kantoor of garage. Een liniaal met uw logo valt op. Telkens wanneer een liniaal wordt gebruikt komt uw logo in beeld. Het bestellen van uw eigen linialen gaat eenvoudig en snel via onze webshop. Klik op de bestelbutton en het wijst zich vanzelf. U kunt zelfs uw logo meesturen. Voordat we gaan drukken ontvangt u een drukproef via de mail. Wanneer de opdruk voor u akkoord is gaan we de linialen bedrukken. In 7-12 werkdagen, afhankelijk van uw keuze, ontvangt u de linialen bedrukt op 1 adres in Nederland of België.