Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Bedrukte notitieboekjes goedkoop bestellen

Handige relatiegeschenken bestellen? Koop dan bedrukte notitieboekjes. We hebben een breed aanbod in goedkope en luxe notitieboekjes in allerlei kleuren, uitvoeringen en formaten. Met notitieboekjes wordt er nooit meer iets vergeten. Snel even een gedachtegang, een notitie of een afspraak noteren? Met een handzaam notitieboekje houdt men alles georganiseerd. Er zijn kleine modellen, handzame modellen, modellen met een harde kaft en modellen met zelfklevende memoblaadjes. Een fraai notitieboek met kurken omslag of uit onze milieuvriendelijke serie behoort ook tot de mogelijkheden. Om weg te geven of voor gebruik op kantoor of op het werk. Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze bedrukte notitieboekjes? Bent u nieuwsgierig hoe een artikel er met uw logo uit komt te zien? Vraag het ons gerust.

Weergave:TegelsLijst

Goedkope notitieboekjes bedrukken

De fraaiste exemplaren kunt u eenvoudig online bestellen. Wij bedrukken uw notitieboekjes snel, goed en goedkoop. Voor minder dan € 1,00 heeft u al uw eigen notitieboekjes. In de vorm van een boekenlegger of het eco model. De bedrukkingsmogelijkheden zijn ruim. Er is een groot drukformaat voorhanden om uw logo duidelijk te presenteren. In meerdere kleuren te bedrukken met de mooiste logo's.

Bedrukte notitieboekjes bestellen

Online bestellen doet u gemakkelijk vanuit uw stoel. U regelt de bestelling in een paar tellen. Na de bestelling ontvangt u de bevestiging en gaan wij voor u aan de slag. We regelen alles voor u. Van bestelling tot levering. U ontvangt een drukproef via de mail, we helpen u met uw logo en we wijzigen, indien gewenst de drukproef. Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp gaan we drukken. De levering volgt in ongeveer 8-10 werkdagen na akkoord op de drukproef.