Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd


Bedrukte oordopjes - Oortelefoons met logo opdruk

Bedrukte oordopjes voor muziek bestellen als promotieartikel? Als relatiegeschenk zijn oordopjes, ook wel oortelefoons genoemd, met opdruk een uitstekende beslissing. Luisteren naar muziek zonder gebruik te maken van een grote hoofdtelefoon. Ze zijn klein, handzaam en makkelijk mee te nemen in jas of tas. Kies uit een breed scala aan kleuren en toepassingen. Onze selectie heeft een hoge geluidskwaliteit, is comfortabel te dragen en kan per stuk worden geleverd in handige pouch. Vanaf 1000 stuks zelfs mogelijk in eigen pms-huisstijlkleuren. U treft oortelefoons die niet meer in de knoop raken, draadloos zijn of met microfoon worden geleverd. Opdruk is mogelijk met doming (soort plastic laagje) of met 1 of meerkleurendruk. Breng op een trendy manier uw logo onder de aandacht bij vaste en nieuwe klanten en laat ze luisteren naar muziek in hoge kwaliteit. Vragen over oortelefoons met eigen logo? Mail of bel ons.

Bekijk ook:Collectie OordopjesCollectie Hoofdtelefoons

Weergave:TegelsLijst

Oordopjes voor muziek bedrukken met logo

Oordopjes voor muziek zijn gemakkelijk en fraai te bedrukken met logo. Naast een meerkleurendruk behoort doming tot de mogelijkheden. Bij doming wordt een laagje epoxyhars op zelfklevende labels aangebracht. Deze labels zijn al bedrukt met uw logo en laat dus uiteindelijk onder het laagje hars uw logo zien. Het geeft een subliem 3D effect. Daarnaast kunt u kiezen voor een 1 of meerkleuren druk. U ontvangt voordat we uw artikelen gaan personaliseren, een digitale drukproef. 

Oortelefoons met logo bestellen

U vindt hier een hoogwaardige selectie van ons assortiment aan oordopjes. Bestellen van één van deze artikelen kan in een paar muisklikken online geregeld worden. Vul uw basisgegevens in en stuur uw logo mee. U ontvangt direct een orderbevestiging in uw mailbox. Wij gaan daarna meteen voor u aan de slag. Middels logocheck, drukproef, orderbevestiging en indicatie van de leverdatum, begeleiden we u tot aan de levering van uw oortelefoons met logo.