Bedrukte ovenwanten v.a. kleine aantallen bestellen, ook full colour

Bedrukte ovenwanten bestellen? Veilig schotels uit de oven halen of hete pannen van het vuur kan met fraaie gevoerde en gewatteerde overwanten. V.a. kleine aantallen laat u ovenwanten bedrukken, waarbij zelfs een full colour opdruk mogelijk is. We tonen u in onze webshop diverse modellen. One colour exemplaren, opvallende duo color modellen en witte ovenwanten met een gekleurde bies. Deze witte ovenwanten zijn geschikt voor een bijzondere full colour weergave van uw eigen ontwerp. Zo kunt u verrassend uw ovenwanten zelf creëren. De meeste ovenwanten zijn gemaakt van katoen, de gewatteerde laag zorgt voor extra bescherming. Door het lusje kan men de ovenwant direct naast het fornuis hangen. Verstoppen in een kast of lade is niet nodig. Met een bedrukte ovenwant is uw klant maximaal beschermd tegen warmte of hitte. 

Bedrukte ovenwanten online bestellen

In een speciale categorie tonen wij u alle modellen. U kunt eenvoudig ovenwanten online bestellen tegen de allerscherpste prijs. U geeft meteen de gewenste druk door, u kunt ons ook om advies vragen. De verwachte druk tonen wij u vooraf middels een digitale filmproef. Nadat u deze akkoord geeft gaan wij de ovenwanten voor u in gang zetten. De bedrukte ovenwanten ontvangt u in 8-11 werkdagen in huis. Met een kleurendruk of op de witte exemplaren met een full colour druk. Onze minimale aantallen beginnen laag, voor afwijkende aantallen kunt u via de offertemodule een offerte aanvragen.

Full colour bedrukte ovenwanten

Met een speciale druktechniek is het mogelijk foto's, afbeeldingen en kleurrijke logo's op ovenwanten te plaatsen. Hiervoor zijn de witte exemplaren met gekleurde bies geschikt. Op een ruim drukformaat presenteren wij op de bovenzijde een kleurrijk schouwspel. U kunt bij dit model een bijpassende pannenlap bestellen. Bijna alle keuken en barbecue wanten zijn optimaal gewatteerd en gevoerd, zodat u geen last heeft van de hoge temperatuur van een schaal of een pen. Er is zelfs een model die aan de binnenzijde een rubberen laag heeft, waardoor een schaal of pan beslist niet meer uit uw handen glijdt. 

Kleine aantallen ovenwanten bedrukken

Onze site maakt gebruik van staffelkortingen. Dit betekent: des te meer u bestelt, des te voordelige het product. We starten met kleine aantallen, zodat voor iedere ondernemer ovenwanten te bestellen zijn. De laagste startaantallen liggen rond de 25 en 50 stuks. Naast de witte, rode en blauwe exemplaren kunt u zelfs oranje, zwarte en roze ovenwanten bestellen. Het bedrukken van kleine aantallen ovenwanten gaat op dezelfde wijze als grote aantallen. We bieden u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Als relatiegeschenk, te gebruiken bij evenementen, in de bedrijfskantine of voor feestelijke aangelegenheden. Veiligheid voorop, met bedrukte ovenwanten.

Contact met ons

Vragen of mogelijkheden voor de opdruk, u kunt ons bellen, mailen, met ons chatten of het contactformulier invullen. Proefexemplaren kunt u gratis met de sampleaanvraagmodule aanvragen. Al onze bedrukte artikelen versturen we gratis. We begeleiden u vanaf de sampleaanvraag of bestelling tot aan de verzending. Heeft u na levering nog vragen? Ook dan zijn we er voor u, want onze nazorg is net zo goed als de begeleiding vooraf.

Tel: 085 792 0094 Mail: info@primarelatiegeschenken.nl

Contactformulier