Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd
Klassieke paraplu bedrukken

Laat regen een mooie dag niet verzieken en bestel een bedrukte paraplu als relatiegeschenk. We hebben in onze shop diverse mogelijkheden. Voor elke weersverwachting, lichte regen of storm, is er de perfecte paraplu. Van klassieke modellen tot stormparaplu's en alles daar tussenin. Een klassieke paraplu is overal mee naar toe te nemen en kenmerkt zich door het houten handvat, de houten schacht en de metalen baleinen. Een stormparaplu beschermt u tegen een hardere regenval en een stevige wind. Paraplu's zijn voor uw logo ideaal, want deze wandelt immers langs heel veel plekken en ontmoet heel veel potentiële klanten. Door een bedrukte paraplu te bestellen, maakt u meteen dus heel veel reclame. Ook uw klant vergeet niet van wie ze de paraplu hebben gekregen. Plaats uw bedrijfslogo of laat een pakkende tekst drukken.

Terug naar: 

Weergave:TegelsLijst

Uitvoeringsmogelijkheden voor bedrukte paraplu's

Voordat u een bedrukte paraplu bestelt is het handig om te weten wat er allemaal mogelijk is. De kleurkeuze is belangrijk, maar ook de grootte en de werking van de paraplu. U vindt bij ons onder andere:

- klassieke paraplu's
- stormparaplu's
- automatische paraplu's
- opvouwbare paraplu's
- paraplu's van gerecycled materiaal

Daarnaast is er veel keuze in materiaal. Poyester en pongee zijn twee materialen die gebruikt worden als stofsoort. Met name doordat beide materialen waterafstotend zijn en dat is nu net waarvoor we een paraplu willen gebruiken. Er zijn echter ook modellen van PVC en van gerecycled polyester. Bestel eens een vrolijke regenboogparaplu of ga voor de klassieker onder de paraplu's. Voor elke gegenheid, lichte regen of zware storm, hebben wij de juiste paraplu. Onze stormparaplu's kunnen tegen een stootje.

Decoratiemogelijkheden bij PrimaRelatiegeschenken.nl

Uiteraard wilt u uw logo laten plaatsen, u bestelt immers een bedrukte paraplu. Dit kan op verschillende manieren. We hebben zeefdruk-, transferdruk- en digitale transferdrukmachine. Die zijn zo ingesteld dat de paraplu optimaal voorzien wordt van uw gegevens. Om te tonen hoe wij gaan drukken ontvangt u een drukproef. Is deze naar wens, plannen we de order in, wilt u iets wijzigen, dan maken we een nieuwe drukproef. De meeste klanten kiezen voor een opdruk op één paneel. Maar dat hoeft niet. Het tegenoverliggende paneel is ook een goede keuze. Zo is uw reclame aan twee kanten zichtbaar. Bedrukken kan in PMS-kleuren. Liever een afbeelding of een foto plaatsen? Onze digitale drukmachine kan dit aan. Overleg met ons wat uw wensen zijn, we adviseren u graag. U kunt ons mailen of bellen. We helpen u bij het aanleveren van de drukgegevens en bij al uw andere vragen.

Welk aantal aan bedrukte paraplu's bestellen

Onze klassieke paraplu's of een van de andere modellen zijn in kleine oplages te bestellen. Wat dat betreft is er heel veel mogelijk qua aantallen. Een nabestelling kan ook altijd snel geregeld worden. Wilt u klanten verrassen met een paraplu, bijv. na het doen van een grote aankoop in uw bedrijf? Dan heeft u waarschijnlijk niet direct honderden paraplu's nodig. Komen er veel relaties bij u op bezoek tijdens een grote beurs? Dan wilt u voor alle zekerheid wat meer bestellen. Een bedrukte paraplu blijft ook na beursbezoek leuk om weg te geven, dus met een overschot blijft u niet gauw zitten. Vraag bij ons een duidelijke offerte aan voor het gewenste aantal, ook als deze lager is dan de minimale startafname. Bepaal wat handig is. Klanttevredenheid vinden wij ook belangrijk, dus twijfelt u over een model, vraag dan een proefexemplaar aan.

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën: