Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Bedrukte parkeerschijven met reclame opdruk als relatiegeschenk

Kleine aantallen bedrukte parkeerschijven kopen? Of grote aantallen bestellen voor een promotie-actie? Uw klant heeft wel oren hebben naar een fraaie parkeerschijf met reclame opdruk. Altijd handig in de auto wanneer er gebruik dient te worden gemaakt van een blauwe parkeerzone. Onze complete selectie van parkeerschijven voldoet aan Europese wetgevingen, met uitzondering van Frankrijk, hiervoor kunt u een parkeerschijf bestellen die aan de Franse wetgeving voldoet. Uw reclame drukken we op een groot drukformaat aan de achterzijde van de schijf. Geheel full colour of met 1 of meerdere drukkleuren. Een opdruk aan de voorzijde is per wet verboden. De blauwe parkeerschijven kunnen als promotieartikel uitgebreid worden met kaarthouders, die ervoor zorgen dat de parkeerschijven niet van het dashboard glijden. Parkeer een auto zonder de kans op een boete. Naast de standaard schijven treft u in onze shop ook schijven met een ijskrabber.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Reclame parkeerschijven bestellen als relatiegeschenk

Reclameparkeerschijven bestelt u snel en met een gerust gevoel online. Wij bedrukken uw relatiegeschenken namelijk na overleg én na goedkeuring van de drukproef. Met de drukproef tonen wij uw reclame logo of slogan op de gewenste drukpositie, in de gewenste drukkleuren. Pas nadat u tevreden bent met de drukproef, produceren wij uw parkeerschijven.

Samples van parkeerschijven met opdruk aanvragen

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Vraag dan gratis via de sample aanvraag button een testexemplaar aan. We tonen u graag onze producten en drukmogelijkheden. Hierna kunt u via de mail of middels de bestelbutton alsnog de bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. We maken het u graag gemakkelijk bij het kiezen van een parkeerschijf met opdruk.

Snelle leveringsmogelijkheden voor bedrukte parkeerschijven

Bent u vergeten een relatiegeschenk te bestellen en wilt u toch graag indruk maken bij nieuwe klanten? Met onze speciale snelle leveringsservice kunnen wij de standaard levertijden van 6 tot 12 werkdagen terugbrengen tot 4-5 werkdagen. Dit geldt niet voor alle parkeerschijven, maar wel voor de meeste. Bel ons meteen en we gaan direct voor u aan de slag, zodat u snel bedrukte parkeerschijven voor uw evenement ontvangt.