Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Bedrukte pepermunt doosjes - Pepermuntblikjes met opdruk van logo

Sympathieke relatiegeschenken bestellen? Bestel dan verfrissende pepermuntdoosjes of pepermuntblikjes met opdruk. Bedrukt pepermunt is een optimaal promotieartikel waarbij u op een fraaie manier met uw klanten kunt communiceren. Pepermuntartikelen zijn geschikt voor beurzen, buitenfestiviteiten en mailings. Ze zijn goedkoop in aanschaf en kunnen al vanaf kleine aantallen zoals 100 en 250 stuks worden besteld. Onze pepermunt wordt geproduceerd door een gecertificeerd bedrijf, waardoor we controle hebben op de oorsprong en herkomst van de ingrediënten. Met keuze uit suikerbevattend en suikervrije pepermunt. Voor langdurige frisse adem én gewoon omdat het lekker is. Pepermunt is simpel, het zijn witte pastilles, in ronde vorm of hartvorm. De verpakking maakt het product aantrekkelijk. Kies uit pepermuntdoosjes, blikjes, sleutelhangers, click clackdoosjes, tubes en modellen in vele vormen. We hebben een breed assortiment in kleuren, modellen en materialen. U vindt de uiterste houdbaarheidsdatum en productinformatie vaak aan de onderzijde van het artikel. Nieuwsgierig hoe wij bedrukte pepermuntdoosjes of pepermuntblikjes met uw opdruk kunnen maken? mail ons uw logo, we tonen het u graag.

Weergave:TegelsLijst

Relatiegeschenken pepermunt: Wat is pepermunt?

Onze gevulde pepermuntdoosjes als relatiegeschenk zijn verrassend lekker. Pepermunt is gemaakt van de plant "Menta Piperita". Pepermunt is bijna de exacte vertaling. Het heeft niets te maken met peper, alhoewel de smaak scherp is. De scherpte van de snoepjes kan variëren van mild tot sterk. De ingrediënten die in pepermunt verwerkt zijn, zijn Mentha piperita, pepermuntolie, suiker, gelatine en Arabische gom. Bij elk product vindt u een bijsluiter met alle productgegevens.

Bedrukte pepermuntblikjes, een gezond promotieartikel

Teveel pepermunt is niet gezond, er zit veel suiker in. Toch wordt aan pepermunt heilzame werkingen toegeschreven. Zo is het een verkwikkend middel tegen hoogdpijn, griep en maagpijn. Ideaal dus om bedrukt pepermunt te bestellen voor een lange beursdag of werkdag. Representatief om te geven met een opdruk van eigen logo op de blikjes, doosjes of kunststof modellen. Ze passen in elke broekzak, jas of tas. Grotere pepermuntartikelen staan fraai op een bureau.

Pepermuntdoosjes/blikjes met opdruk bestellen

Of u nu vierkante, ronde of bijzonder vormgegeven pepermuntblikjes of -doosjes bestelt, we kunnen elk artikel optimaal voorzien van een opdruk. Uw logo kan full colour of met één of meerdere drukkleuren gedrukt worden. Doorgaans op de deskel of aan de bovenzijde van de dispenser. We gebruiken voor elk materiaal, kunststof of aluminium, de juiste druktechniek. Heeft u hulp nodig bij het ontwerp. We helpen u graag. Stuur ons uw logo en eventuele gewenste druktekst en wij presenteren uw personalisatie d.m.v. een drukproef. Bestellen, sample of offerteaanvragen kunt u ook online doen. U vindt bij elk product alle gegevens.