Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Plastic bekers met rietje

Ontdek de mogelijkheden in bedrukte bekers met herbruikbare rietjes. Vrolijk elk feestje op of geef een set als relatiegeschenk. In diverse kleuren leverbaar en afsluitbaar met deksel. Om morsen én insecten tegen te gaan. Prima zomers relatiegeschenk.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Bedrukte bekers met rietje, een prima zomers relatiegeschenk

Maak uw drankje een stuk zomerser, door bedrukte bekers met rietjes te bestellen. We hebben ze beschikbaar in diverse kleuren, allemaal met een bijpassend gekleurd rietje. Maak de lekkerste drankjes en serveer deze in leuke transparant gekleurde bekers, zodat u ook meteen de inhoud ziet, vooral extra leuk wanneer u fruit toevoegt. Zo komt u ook echt in vakantiesferen. Deze relatiegeschenken kunt u al vanaf kleine aantallen bestellen, bestel meer kleuren, dan wordt een feestje of evenement nog leuker. U kunt meteen reclame maken door een logo of tekst op de bekers te laten drukken. Dit kan in 1 of meerdere kleuren. De bekers zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. 

Waarom plastic bekers met rietje bestellen

Bij het woord plastic kunnen we tegenwoordig onze wenkbrauwen optrekken, zeker wanneer het wordt verwerkt in artikelen waarbij het niet noodzakelijk is. Plastic drinkbekers met rietje zijn echter steeds opnieuw te gebruiken. Ze hebben een lange levensduur. Bovendien kunnen ze in de vaatwasser. Vooral de transparante modellen hebben hierdoor een mooie uitstraling. U kunt ze keer op keer gebruiken voor cocktails, shakes en zelfs smoothies. Ideaal om te gebruiken tijdens zomerse dagen of voor het opvrolijken van een picknick of barbecue. Of geef ze per set cadeau, waardoor uw klanten samen van een fruitwater kunnen genieten in de tuin.

Met Primarelatiegeschenken bent u er klaar voor

Heeft u een keuze gemaakt? Bijvoorbeeld Fiesta 580 ml bal beker met rietje of Cyclone 450 ml geïsoleerde beker met rietje, meteen ook onze populairste modellen. Natuurlijk is er veel meer keuze, uw bestelling kunt u gemakkelijk online plaatsen. PrimaRelatiegeschenken helpt u gedurende het gehele bestelproces, vanaf drukproef tot het doorgeven van een track and trace nummer om uw bestelling te volgen. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot een sampleaanvraag, snelle offerte-optie of uitgebreide offerte aanvraag. Onze levertijden zijn kort, afhankelijk van uw bestelling varieert dit van 5 tot 8 werkdagen. Voor al uw vragen kunt u op werkdagen bij ons terecht, dit kan via de mail of per telefoon.

Naast bedrukte bekers met rietjes nog veel meer relatiegeschenken

Onze webshop staat vol met relatiegeschenken. Voor elk jaargetijde het juiste geschenk. Bedrukte rietjesbekers leveren wij veel in de zomerperiode. Er zijn nog veel meer aanverwante producten en producten die in de zomer besteld worden. Denk bijvoorbeeld eens aan picknickrugtassen, picknickaccessoires, thermobekers en thermosflessen. Om buiten te spelen, in combinatie met uw favoriete drankje, zijn er verschillende spellen, zoals strandballen, tennissets en voetballen. U vindt het allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt een groot deel van onze artikelen onbedrukt of bedrukt bestellen. 

Gratis bezorging van bedrukte orders

Bestelt u artikelen met een bedrukking, dan berekenen wij geen verzendkosten. Hoe groot de order ook is. Let bij uw bestelling wel op de bijkomende instelkosten, deze zitten niet in de stuksprijs verwerkt. In het prijsoverzicht ziet u alle kosten van uw bestelling. In sommige gevallen is er sprake van een meer- of minderlevering, we factureren altijd het daadwerkelijk aantal geleverde artikelen. Bij bekers met rietjes is dit trouwens niet van toepassing.