Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Nieuw 2021

Scoor het perfecte bedrukte promotieartikel bij PrimaRelatiegeschenken. Doorlopend vernieuwen wij ons assortiment met leuke, verrassende en originele reclameartikelen. Met trots presenteren wij onze nieuwste collectie aan promotieartikelen. Reclameartikelen die op prijs worden gesteld door de ontvanger. Een keuze op basis van nieuwe trends en ontwikkelingen. Bestellen kan eenvoudig via de website. U ontvangt altijd een drukproef ter goedkeuring via de mail vooraf. 

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte promotieartikelen bestellen

Selecteer uw promotieartikel, kies uw kleur, de gewenste bedrukking en volg de instructies in het scherm. Zo eenvoudig kan het zijn om bedrukte promotieartikelen te bestellen. Onze website maakt gebruik van staffelkortingen. Des te meer u bestelt des te hoger de korting. Liever een klein aantal bestellen? Vraag gerust een offerte voor lagere aantallen. Voordat u een bestelling plaatst kunt u ook een sample aanvragen van uw reclameartikel. Op uw gemak een of meerdere producten beoordelen en daarna uw keuze maken.

Een persoonlijk cadeau om te geven

Reclameartikelen bestellen op basis van de allernieuwste trends en mogelijkheden. Bedrukken met uw eigen logo of tekst, persoonlijker kan het niet worden. Custom made relatiegeschenken op basis van uw eigen wensen leveren we in doorgaans 15 tot 20 werkdagen. Onze levertijden worden steeds korter. Zo vindt u een grote collectie die al in 5 werkdagen geleverd kan worden. Het overgrootte deel van onze collectie is bedrukt beschikbaar in circa 8 werkdagen. Reclame maken is nog nooit zo eenvoudig en snel geweest.

Van ons, voor u

Neem de tijd om te scrollen door de leukste promotieartikelen. We helpen u graag bij al uw vragen en drukmogelijkheden. Een bedrijfsnaam, logo of slogan toevoegen aan een reclameartikel is voor ons dagelijks werk. We drukken alleen als het kan. Om tot een goede keuze te komen bieden wij u:

  • (gratis) sample(s)
  • snelle leveringsmogelijkheden
  • altijd gratis drukproef (via de mail) vooraf
  • logo-service
  • filteren op prijs en kleur
  • snelle responstijd

Tot slot: een deel van de collectie kan worden verpakt met op maat gemaakte verpakkingen. Dit vergroot de ervaring van de ontvanger en maakt het reclameartikel spannender en gedenkwaardiger.