Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
LevertijdBedrukte rolmaten met opdruk v.a. kleine aantallen als relatiegeschenk

Bedrukte rolmaten of meetlinten online bestellen. Als relatiegeschenk of promotieartikel v.a. kleine aantallen met bedrijfsopdruk laten bedrukken voor de professional of de doe-het-zelver. Een geweldig promotie-item in o.a. de (woning)bouw, maar ook gewoon voor thuis. Jarenlang te gebruiken, compact (ze passen in broekzak of tas) en handig te gebruiken voor het (op)meten van bijv. muren, ramen en gordijnen. Rolmaten of meetlinten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Gangbaar zijn de 2, 3 of 5 meter lange rolmaten. In onze collectie zijn goedkope rolmaten voor huis, tuin en keukengebruik, maar ook stoere, robuuste merkmeetlinten voor professioneel gebruik, met een uitzonderlijke lange levensduur. In diverse kleuren leverbaar en uitstekend te personaliseren met uw bedrijfslogo. Een rolmaat met opdruk in 1 of meerdere drukkleuren of full colour digitaal voor kleurrijke ontwerpen. Voor grote aantallen kan de behuizing zelfs in eigen PMS/huisstijlkleur. Bestellen kan vanaf kleine afnames, zoals 100 of 300 stuks.

Weergave:TegelsLijst

Rolmaten met opdruk v.a. kleine aantallen bedrukken

Bedrukte rolmaten of meetlinten kunnen in onze webshop in kleine afnames worden besteld. Flexibele, meetlinten met uw eigen bedrijfsopdruk als een leuk cadeau. U kunt uw order ingeven vanaf 100 of 300 stuks. Kleinere aantallen laten bedrukken? Vraag dan een offerte op maat. Dit promotioneel item kunt u dubbelzijdig voorzien van gegevens. Bijv. aan de ene zijde uw logo en aan de andere zijde uw bedrijfsgegevens. Nieuwsgierig hoe wij uw meetlinten personaliseren? Vraag dan een gratis drukproef, we tonen u graag de mogelijkheden.

Bedrukte rolmaten, een divers aanbod

Meetlinten kunnen in verschillende uitvoeringen besteld en gedrukt worden. Zo treft u sleutelhanger rolmaten, rolmaten met waterpas, meetlinten met richtlaser,  notitieblaadjes en zelfs met een balpen. Fraai zijn de transparante rolmaten, met riemclip en polsbandje. Alle meetlinten en rolmaten met de diverse uitbreidingstoepassingen bedrukken we professioneel in kleur naar wens.

Praktische meetlintrelatiegeschenken online bestellen

Bij elk rolmaatartikel vindt u een sample-, offerte- en een bestelbutton. Vul het gewenste aantal, de gewenste kleur en bedrukking in en klik op bestellen. Na het invullen van een aantal basisgegevens drukt u op verzenden. U ontvangt meteen een bevestiging in uw mailbox. Mogelijkheden voor andere aantallen of druktechniek kunt u via de offerteaanvraag indienen. Uiteraard staan we u ook graag persoonlijk te woord. Liever een sample vooraf? Relatiegeschenken tot € 3,00 per stuk sturen wij gratis als testexemplaar toe.