Productfilter

Categorie

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Bijzondere schorten bedrukken

Vindt bij PrimaRelatiegeschenken een grote collectie bedrukte schorten. U hoeft geen restaurant of café te hebben om schorten te bestellen. U kunt ze bestellen als relatiegeschenk maar ook ook gebruiken binnen uw eigen bedrijf wanneer er bijvoorbeeld een personeelsfeest wordt georganiseerd. Heeft u een feestje, vier dit dan in stijl door te bedienen in gepersonaliseerde schorten. We hebben verschillende modellen en kleuren die gemaakt zijn van verschillende materialen. Klaar de klus en blijf zelf schoon, het verfrist iedere presentatie. Bestellen kan v.a. lage afnames. Een snelle levering is ook mogelijk.

Weergave:TegelsLijst

Bescherm kleding met bedrukte schorten

Het is maar net voor welk gebruik u schorten zoekt. Voor drinkwaren volstaan bijvoorbeeld onze korte modellen, dit zijn dezelfde modellen die ook vaak in de bediening worden gebruikt. Wilt u echt gaan koken of etenswaren presenteren, dan adviseren we de lange modellen, waarbij ook het borstgedeelte wordt beschermd. Het gebruik van een schort is eenvoudig, het zijn one-size-fits al modellen. De lange koorden kunnen op de gewenste lengte worden vastgemaakt. Sommige modellen hebben ook nog een verstelbare halskoord. Zo wordt kleding optimaal beschermd tegen spatten of etensresten. Aan de voorzijde zit vaak nog een extra vak waarin kleine spullen passen. Werknemers zien er fris en netjes uit in bedrukte schorten. Bestellen kan in alle prijsklasses.

Altijd handig, zo'n leuke schort

U hoeft geen professionele kok te zijn om te koken in een leuke schort. Het is vooral een handig hulpmiddel dat u vrijer laat koken, zonder bang te zijn voor vlekken op de kleding. Het is tevens een leuk artikel voor ieder bedrijf. Is er een keer een evenement dan is het erg professioneel om bezoekers en gasten te bedienen in bedrukte schorten. Het oogt niet alleen hygiënischer, maar het is het ook. In bedrijfrestaurants mistaat een stoere en degelijke schort niet. Wordt een schort vaak gebruikt dan kunt u kiezen voor onze hoge kwaliteitsschorten. Een borduring is dan ook meer op zijn plaats. Bent u benieuwd naar onze producten? Vraag dan geheel vrijblijvend een sample op zicht aan.

Bedrukte schorten, onze personaliseringsmogelijkheden

Om bedrukte schorten te kunnen leveren maken we gebruik van diverse druktechnieken. Een personalisering kan per kleur, tot maximaal 4 kleuren, kan in één keer met full colour druk of kan in 12 kleuren met een borduring. Iedere druktechniek heeft net even een andere uitstraling. Daarnaast is er vaak keuze over de plek. Dit kan bijvoorbeeld op het borstgedeelte of op het voorvak. Wilt u langdurig plezier hebben van een schort met uw beeldmerk, dan raden wij u borduring aan. 

Snel en voordelig, maak gebruik van al onze mogelijkheden

Onze website toont u meteen overzichtelijk alle prijzen, ook wanneer u kiest voor een bewerking. U ziet meteen de totaalprijs incl. verzendkosten, deze totaalprijs is dan ook meteen de daadwerkelijke factuurprijs. U bestelt het aantal dat u nodig heeft en kiest de manier waarop u uw beeldmerk in beeld wilt brengen. U kunt gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

● sample op zicht
● snelle offerte aanvraag
● lage of helemaal geen verzendkosten
● voordelige prijzen
● oplopende kortingen bij hogere afnames
● snelle levertijden
● lage startafnames
● gratis drukproef(ven)
● gratis advies en hulp bij logo's

U ziet het, samen klaren wij deze klus. Overleg met ons al uw wensen en dan komen we er vast wel uit. We begeleiden u v.a. de eerste sample aanvraag tot aan de levering.