Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Bedrukte schuifpuzzels en puzzelartikelen

Ontspannende relatiegeschenken bestellen? Koop dan als aankomend reclameartikel bedrukte schuifpuzzels of één van de andere puzzels. Een leuk tijdverdrijf waarbij de klant uw logo, naam of tekst op de puzzel niet zal ontgaan. Kies voor de alom bekende schuifpuzzel, waarbij de klant puzzelt met uw eigen bedrijfslogo. Een betere beeldmerkherkenning kunt u zich niet wensen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor de stoere puzzelaar zijn er de houten puzzels met opdruk. Uw bedrijfsnaam kunnen we graveren of bedrukken, net wat u wilt. Puzzelartikelen zijn een leuk tijdverdrijf, tussen het werk door, om nieuwe energie op te doen, thuis of onderweg. Samen, als het niet lukt. Promotiepuzzels vindt u overzichtelijk gepresenteerd in deze categorie. V.a. kleine aantallen te bestellen en eventueel snel geleverd in onze spoedservice. Vanuit uw luie stoel rustig uit puzzelen welk artikel uw bedrijfsboodschap het beste uit kan brengen. We helpen u graag.

Weergave:TegelsLijst

Een puzzel met opdruk als sample bestellen

De schuifpuzzels kent u waarschijnlijk wel. Een van de populairste promotieartikelen. Onze andere puzzels kunt u met opdruk als testexemplaar bestellen. Artikelen tot € 3,00 sturen we u gratis ter beoordeling toe. Eenvoudig aan te vragen bij het artikel, waar u de sampleaanvraagbutton vindt. Wanneer er meerdere artikelkleuren zijn, vraagt u de kleur aan die u wenst.

Een logo op schuifpuzzels laten bedrukken

PrimaRelatiegeschenken is gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei relatiegeschenken. Logo's op leuke puzzelitems is ons vak. We bieden u daarom full colour bedrukte schuifpuzzels, gegraveerde puzzels en bedrukte puzzels. De beste druktechniek wordt toegepast op ieder product. Andere wensen om puzzels te laten bedrukken? Laat het ons weten, we zijn erg flexibel.

Puzzel relatiegeschenken snel bestellen

Bent u opeens op het idee gekomen om puzzels te bestellen voor een beurs of ander event. Geen nood. Promtionele artikelen kunnen met een snelle levering worden gemaakt. Mail, chat of bel met ons en laat ons uw levertijd weten. We verzorgen graag snel al uw relatiegeschenken, dit puzzelen wij voor u uit.