Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

LevertijdSleuteletuis

Lederen, imitatielederen, nylon of polyester sleuteletuis met eigen opdruk. U vindt diverse modellen en kleuren in deze categorie. Bedrukte sleuteletuis zijn een relatief goedkoop relatiegeschenk. Sleuteletuis kunnen als promotiemateriaal ingezet worden bij beurzen of evenementen. U kunt sleuteletuis met logo weggeven aan nieuwe of bestaande klanten. Doordat sleuteletuis aantrekkelijk geprijsd zijn heeft u geen groot budget nodig voor de aanschaf. De sleuteletuis kunnen dagelijks gebruikt worden, voor auto-, huis- of fietssleutels. In het etuitje neemt de ontvanger gemakkelijk wat muntgeld of papiergeld mee. Sleuteletuis zijn geschikt voor kinderen en volwassen. Bedrukte sleuteletuis bestelt u v.a. 100 stuks. Een logo kan full colour of per drukkleur op de etui gedrukt worden.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte sleuteletuis - diverse drukmogelijkheden

Sleuteletuis bieden we aan in verschillende materialen. De duurste versie is de lederen uitvoering. Daarnaast zijn sleuteletuis verkrijgbaar in polyester, nylon en imitatieleer. De goedkooste variant is de polyester of nylon sleuteletui. Bovendien zijn sleuteletuis van deze materialen in meerdere kleuren leverbaar. Een sleuteletui wordt ook wel sleutelbeursje of sleuteltasje genoemd. De opdruk kan aan 1 zijde of aan beide zijden worden geplaatst. Een logo drukken we per kleur of in full color, Bedrukte sleutelbeursjes bestelt u bij een afname van 100 stuks voor nog geen € 0,85. Bekijk ons aanbod.

Sleuteletuis met logo - de levertijden

Sleuteletuis zonder logo kunt u ontvangen in 2/3 werkdagen. U kiest dan voor een onbedrukte bestelling. Sleuteletuis met eigen logo kunnen in circa 6 werkdagen worden geleverd. Een aantal modellen heeft een levertijd van 10 werkdagen. We plaatsen uw logo met zeefdruk of full colour digitale druk. Zeefdruk wordt per kleur gedrukt. Voordat u een bestelling plaatst bieden wij u de mogelijkheid een gratis sample aan te vragen. Zo kunt u optimaal beoordelen of de sleuteletui geschikt is voor uw doeleinde en doelgroep. U vindt onze sample aanvraag button bij ieder product.

Sleuteletuis als promotiemateriaal - wat is er mogelijk

Sleuteletuis zijn in diverse kleuren en formaten leverbaar. Van echt leder tot licht nylon. Polyester is een zeer sterk materiaal, onze sleuteletuis zijn gemaakt van 600 d polyester. Polyester is bovendien kleurvast. De lederen uitvoering is iets duurder in prijs en heeft een wat meer zakelijke uitstraling. Voor kinderen is de nylon of polyester sleuteletui als promotiemateriaal het meest geschikt. Alle etuis zijn voorzien van een metalen ring, voor diverse sleutels. Het etuitje kan worden afgesloten met een rits. U kunt uw logo aan de voor- en of achterzijde plaatsen. Met sleuteletuis als promotiemateriaal brengt u uw logo dagelijks onder de aandacht van de gebruiker.

Sleuteletuis als relatiegeschenk bestellen

We zijn een online webshop. U kunt dus uw bestelling meteen online plaatsen. Dit kan zowel voor een bedrukte als onbedrukte levering. Bestelt u sleuteletuis met een opdruk als relatiegeschenk, dan kunt u meteen uw logo bijvoegen. U kiest dan de kleur, het aantal en de gewenste kleurendruk. In het volgende scherm kunt u uw logo bijvoegen. U ontvangt meteen een orderbevestiging. Drukken doen we niet zomaar. U ontvangt vooraf een drukproef via de mail. Na goedkeuring gaan we uw order inplannen en drukken. In cirva 6 tot 10 werkdagen ontvangt u de bedrukte sleuteletuis op een adres naar keuze. Liever vooraf weten waar u aan toe bent? U kunt bij elk product een sample of offerte aanvragen. Voor overige vragen kunt u ons bellen of mailen via info@primarelatiegeschenken.nl.