Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Bedrukte veiligheids oordopjes met reclame opdruk als relatiegeschenk

Zachte veiligheids oordopjes of gehoorbeschermers bedrukken met reclame, zoals logo of bedrijfsgegevens? Bedrukte oordopjes, tegen bescherming van harde geluiden, bestelt u online goedkoop in onze online winkel. We willen u niets aan de oren naaien, maar goede gehoorbescherming is van essentieel belang. Bij klussen in en om het huis of om bepaald lawaai buiten uw gehoorgang te houden. Met deze persoonlijke beschermingsmiddelen draagt u een steentje bij aan het welbevinden van uw klanten. Oordopjes kunt u in doosjes bestellen, met of zonder koord, en uiteraard altijd per 2. Promotionele oordopjes kunnen uitstekend bedrukt worden, met 1 of meerdere drukkleuren. Het is een goedkoop promotieartikel die in bepaalde situaties dankbaar gebruikt zullen worden. V.a. kleine aantallen bedrukt te bestellen en desgewenst snel geleverd. Bestel gehoorbeschermers al vanaf 100 stuks. Wij spitsen onze oren voor al uw vragen over opdruk, aantallen en levertijden.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Bedrukte oordopjes als functioneel relatiegeschenk

Bedrukte oordopjes zijn handig tijdens een reis, thuis of op kantoor. Rustig slapen in het vliegtuig, ontspannen de heg snoeren? Gehoorbeschermers zijn relatiegeschenken die functioneel zijn en graag worden ontvangen. Als weggevertje tijdens een beurs of evenement of branchegerelateerd. Voor jong en oud en handige promotie-item die weinig ruimte in neemt en past in jas en tas.

Gehoorbeschermers met opdruk laten maken

Uw reclame drukken wij op de doosjes van de gehoorbeschermers. Dit kan met 1 of meerdere drukkleuren of met een full colour sticker. Voor minder dan € 1,00 kunt u al gehoorbeschermers met opdruk laten maken. De minimale aantallen beginnen al vanaf slechts 100 stuks. Stuur ons uw logo of gewenste druktekst en wij presenteren u de mogelijkheden voor de bedrukking. Dit kan middels een visual of een drukproef.

Reclame oordopjes bestellen

Opvallende promotieartikelen maken indruk. Oordopjes zijn opvallende relatiegeschenken, waarbij de gever niet vergeten wordt. Uw klanten zullen wel oren hebben naar dit product. Het is immers vaak een "vergeten" product. Wanneer uw klanten deze artikelen bij de hand hebben, zullen ze er dankbaar gebruik van maken. Bestellen kan in onze online winkel. Middels de bestelbutton, maar uiteraard kunt u de bestelling ook telefonisch en per mail doorgeven. We helpen u vanaf de bestelling tot aan de uiteindelijke levering.