Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Kunststof waterflessen

Er zijn verschillende redenen om bedrukte waterflessen te bestellen als promotiegeschenk. Immers, iedereen is wel eens voor kortere of langere tijd onderweg, Waardoor we allemaal wel eens de behoefte krijgen aan een handige dorstlesser, of dit nu water of een vruchtensapje is. Een waterfles is makkelijk te vullen, te openen en te sluiten, met wat u ook maar lekker en verfrissend vindt. Altijd handig voor diegene die buiten aan het sporten is, een toeristisch uitstapje maakt of een wandeltocht onderneemt. Bovendien zijn deze leuke items in bijna iedere prijsklasse beschikbaar. De keuze is gevarieerd, zowel in kleur als in materiaal en inhoud. Er zijn kleine waterflessen en grotere uitvoeringen wanneer dit nodig is. Kunststof waterflessen zijn licht in gewicht en veilig. Er is immers nauwelijks kans op breuken. Geef daarom een leuke waterfles mee aan klanten of bezoekers van uw winkel of bedrijf. Een duurzaam idee, dat telkens opnieuw te gebruiken, ook binnen het gezin. Uw logo komt dus veelvuldig onder de aandacht.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Enorme variatie in bedrukte waterflessen

Onze collectie omvat een brede keuze in kleuren waterflessen. Werkelijk alle kleuren paseren de revue. Stijlvol zwart, marineblauw of juist babyroze, het is allemaal mogelijk. Daarnaast bieden we een aantal soorten kunststof. Extra veilig is BPA-vrij kunststof. BPA is een weekmaker en zorgt er dus voor dat kunststof flexibel blijft. In principe is BPA niet schadelijk, behalve wanneer een waterfles in de zon ligt en hier gedurende de dag meerdere keren uit gedronken wordt. Dan is de kans aanwezig dat u BPA-stoffen binnenkrijgt. Bedenk dus altijd vooraf welk materiaal uw voorkeur heeft:

- Tritan waterflessen, altijd BPA vrij
- Goedkope waterflessen, niet altijd BPA vrij
- Merk waterflessen
- Sport waterflessen
- Waterflessen met infuser

Dit is slechts een kleine weergave van onze collectie. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Zo zijn er te bedrukte waterflessen met schroefdeksels, koepeldeksels en kanteldeksels. Net wat u zelf handig vindt. Een waterfles met infuser zorgt voor een smaakje aan het water. De infuser is vaak uitneembaar en altijd makkelijk te vullen met fruit. Wilt u weten wat een van onze artikelen bij een bepaalde afname bedrukt gaat kosten? Vraag dan eenvoudig via de site een offerte aan.

Diverse merken waterflessen

De ene waterfles is de andere niet. Net zoals bij de meeste andere artikelen geldt, merk waterflessen bieden nét iets meer. Merken zijn vaak gespecialiseerd in het artikel, ontwerpen eigen modellen en verfijnen elk detail. Vaak heeft u de keuze uit bijzondere kleurstellingen. Het gebruiksgemak is vaak bijzonder handig, de flessen kunnen tegen een stootje en gaan lang mee. Deze bedrukte waterflessen zijn ideaal wanneer u een merkliefhebber bent. U treft onder andere de volgende merken aan:

- Ogio
- Baseline
- H2)
- Contiga
- Kambukka

Sommige merken richten zich op het wat ruigere outdoorleven. Daarom zijn deze flessen van excellente kwaliteit. Altijd BPA-vrij, duurzaam en deels vaatwasserbestendig. Deze bedrukte waterflessen bevinden zich in het hoger prijssegment, waardoor de te bestellen aantallen klein beginnen.

Welke aantallen bedrukte waterflessen bestellen?

Bedrukte waterflessen inzetten als relatiegeschenk kan op verschillende manieren. Goedkopere varianten zult u wat makkelijker meegeven, dan duurdere exemplaren. Het is maar net wat u met uw promotiecampagne wilt. Koopt u dit artikel om scholen of sportverenigingen te sponsoren, dan weet u ongeveer het aantal dat u nodig heeft. Voor kleinere evenementen of een jubileu bestelt u wellicht een duurdere uitvoering in een kleiner aantal. Op een beurs geeft u dit artikel vaak mee als bedankje voor een afspraak of aankoop. En wellicht geeft u vaste klanten die u komen bezoeken ook een exemplaar mee. U bestelt bij PrimaRelatiegeschenken gewoon het aantal dat u nodig denkt te hebben. U kunt daarbij profiteren van oplopende kortingen bij hogere afnames. 

Diverse decoratiemogelijkheden bij PrimaRelatiegeschenken

Onbedrukte bestellingen zijn bij ons ook mogelijk. Maar wilt u dit artikel inzetten als onderdeel van een reclamecampagne, dan zorgen wij uiteraard voor een passende bedrukking. Hiervoor kunnen we gebruik maken van verschillende decoratietechnieken. We hebben tampondruk-, zeefdruk- en full colourdrukmachines. Iedere drukmachine plaatst een logo scherp en helder. Daarbij kan zeefdruk een veel groter drukoppverlakte bereiken dan tampondruk. Veel informatie en grote logo's plaatsen we daarom vaak met zeefdruk. Sommige modellen worden met sublimatiedruk gedrukt. Hierbij wordt er een speciale coating op de waterfles aangebracht. Met deze druktechiek kunnen ook foto's worden geplaatst. Bedenk uw ontwerp en wij adviseren u graag over de beste druktechniek.

Bedrukte waterflessen zijn breed inzetbaar

Onze kleurrijke waterflessen zijn breed inzetbaar. Zeker wanneer u bedrukte exemplaren bestelt. Uw bedrijfsgegevens komen nog eens ergens, zoals in een sportkantine, kleedkamer of fitnesscentrum. Ook toevallige medesporters zullen uw bedrijfsgegevens lezen. Natuurlijk zijn onze bedrukte waterflessen voor heel veel doeleinden te gebruiken:

- wandel- en fietstochtjes
- toeristische uitjes
- uitstapjes met trein, auto of fiets
- sportieve evenementen

Vraag meteen via onze site uw favoriete waterfles aan als proefexemplaar. Test op uw gemak en wanneer u tevreden bent over de kwaliteit en de kleur is een bestelling zo gedaan.

Altijd een digitale drukproef

Heeft u in het grote aanbod uw keuze gemaakt? Dan kunt u ons al uw gegevens voor de bedrukking sturen. Wij verzorgen dan een digitale drukproef. Dit is een manier om vóór druk te beoordelen hoe uw bedrukte waterfles eruit komt te zien. Vindt u het geheel niet mooi in evenwicht, dan kunt u de drukkleur of artikelkleur wijzigen. Wilt u de opdrukgrootte aanpassen? Ook dat is mogelijk. Onze drukmachines zetten wij pas aan het werk na uw akkoord op de drukproef. Daarna kunt u in circa 8 werkdagen uw geschenken ontvangen.