Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Goedkope zaklampen bedrukken

Op zoek naar een voordelig promotieartikel? Bestel dan eens goedkope bedrukte zaklampen. Ideaal om even bij te schijnen wanneer het nodig is. Kies bijvoorbeeld een zaklamp in sleutelhangervorm of een kunststof model. Budgetvriendelijk en al vanaf kleine aantallen, zoals 100 stuks, te bestellen. Sta niet meer in het donker te zoeken naar het sleutelgaatje. Extra verlichting voor in het donker, direct bij de hand. We bieden u een breed scala aan formaten, kleuren, materialen en uitvoeringen. 2-in-1 zaklampen en 3-in-1 zaklampen, u vindt de goedkoopste modellen hier allemaal. Ruime drukmogelijkheden in kleur, met gravure of met doming. Wat u ook kiest, uw beeldmerk zal door ons stijlvol worden gepresenteerd. Regel bij ons snel een drukvoorbeeld van een goedkope zaklamp. 

Weergave:TegelsLijst

Bijzondere goedkope zaklampen bestellen

Met een promotieartikel wilt u uw bedrijf voordelig op de kaart zetten. Bestel eens goedkope zaklampen, ze zijn beschikbaar in vele uitvoeringen. Altijd handig voor onderweg. En slim te bevestigen aan een rugzak, reistas of broekriem. Of bestel ze met koord of lanyard, Dit is er allemaal mogelijk:

● zaklampjes als sleutelhanger
● zaklampjes met karabijnhaak
● zaklampjes in verschillende vormen
● kunststof zaklampen
● balpennen met zaklamp

Maak er een leuke en opvallende campagne van. Zet uw logo in kleur of laat het bewerken met een gravure. Bestseller en meteen ook de goedkoopste optie is model Industrial, dit is een plastic sleutelhanger met Led en wordt geleverd met drie knoopcelbatterijen. 2-in-1 en 3-in-1 zaklampen hebben meerdere functies. Zo zijn deze beschikbaar met een flesopener. Ook zijn er speciale fietszaklampen. Kortom, de juiste keuze kunt u bij ons maken.

Goedkope zaklampen bedrukken

Elk artikel heeft een bepaald drukoppervlakte. Heeft u een goedkope zaklamp gevonden, dan kunt u deze naar wens laten bedrukken of zelfs graveren. Graveren is alleen mogelijk op artikelen die een aluminium behuizing hebben. Vanwege de ronding van het artikel maken we veel gebruik van tampondruk, u kunt maximaal 4 kleuren laten plaatsen. Wilt u zo goedkoop mogelijk bedrukte zaklampen bestellen, kies dan voor een 1 kleurendruk. Zwart en wit kleuren die veel worden toegepast. U kunt ook uw eigen bedrijfskleuren gebruiken. Net wat u wilt.

Zaklamp promotieartikelen bestellen in kleine aantallen

Op onze website ziet u minimale afnames staan. Wilt u kleine hoeveelheden zaklampen als promotieartikel bestellen, mail ons dan of maak gebruik van de kleine aanvraag link. Hierdoor maken wij deze artikelen voor iedereen toegankelijk. Bestellen kan ook onbedrukt. Door gebruik van staffelkortingen krijgt u steeds meer korting wanneer u iets meer bestelt. U kunt afwijkende aantallen bestellen door het aantal dat u daadwerkelijk nodig heeft in te vullen. Of kies voor meerdere artikelkleuren. 

Op tijd uw promotieartikel goedkope zaklampen in huis?

U ontvangt van ons doorgaans dezelfde dag nog de drukproef. Geef deze zo snel mogelijk akkoord, want na akkoord gaat namelijk de levertijd in. Goedkope bedrukte zaklampen zijn leverbaar in circa 3 tot 8 werkdagen. Sneller kan in overleg, mits het niet te druk is bij onze machines. Wilt u een vraag stellen over snellere levering van promotieartikelen of heeft u een andere vraag, bel dan met ons.