Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bedrukte zaklampen met logo opdruk - Zaklampen als relatiegeschenk

Op zoek naar handige relatiegeschenken of promotieartikelen? Bestel bedrukte zaklampen. Ons divers aanbod aan zaklampen is uitstekend te voorzien van uw logo of reclame. Voor uw nieuwe promotie zaklampen met een eigen opdruk weggeven? Kies bijvoorbeeld de zaklamp met handige gereedschappen, een camping zaklamp of een zaklamp in de vorm van een creditcard. De zaklamp sleutelhangers zijn als promotieartikel budgetvriendelijk en al vanaf kleine aantallen, zoals 100 stuks te bestellen. Sta niet meer in het donker te zoeken naar het sleutelgaatje. Extra verlichting voor in het donker, direct bij de hand. We bieden u een breed scala aan formaten, kleuren, materialen en uitvoeringen. 2-in-1 zaklampen, 3-in-1 zaklampen, u vindt het hier allemaal. Ruime drukmogelijkheden in kleur, met gravure of met doming. We adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Wat u ook kiest, uw logo zal door ons stijlvol worden gepresenteerd. Wilt u een voorbeeld van uw bedrukte zaklamp? Vraag dan gratis een drukproef.

Weergave:TegelsLijst

Bijzondere zaklampen met opdruk bestellen

Met bijzondere relatiegeschenken uw bedrijf op de kaart zetten? Dat kan met onze opvallende zaklampen met opdruk. Bestel bijvoorbeeld zaklampjes met flesopener, zaklampjes met een winkelwagenmuntje of zaklampjes gevuld met 20 vuilniszakjes (ja, u leest het goed). Er zijn zelfs magnetische zaklampen, ideaal voor in de auto. Uw opdruk plaatsen we scherp en blijvend met een kleurendruk of gravure. Kies, beoordeel en bestel eenvoudig via onze webshop.

Zaklampen v.a. kleine aantallen bedrukken

Onze webshop toont u per product staffelprijzen. De eerste staffelprijs hebben we zo laag mogelijk gehouden. Daarom kunt u bedrukte zaklampen v.a. kleine aantallen bestellen. Diverse artikelen beginnen bij een kleine hoeveelheid van 100 stuks. Komt u niet uit met onze minimale aantallen? Vraag dan gerust een offerte aan. We leveren ook kleinere aantallen met optimale bedrukking.