Productfilter

Prijs

t/m

KleurLevertijd

Spiegelglas zonnebrillen bedrukken

Op zoek naar bedrukte zonnebrillen met spiegelglazen? In deze categorie vindt u alle, ook sportieve, modellen met een spiegelend effect. Deze zonnebrillen zijn geschikt voor zomerse actitiveiten en wintersport. Bij een verblijf op de skipiste wordt het zonlicht dat reflecteert op de sneeuw verkleind. We hebben diverse mogelijkheden. Spiegelglazen zijn onderverdeeld in 4 categorieën. Categorie 3 spiegelglazen zijn geschikt voor lichte, zonnige dagen. Categorie 4 lenzen zijn geschikt voor wintersportactiveiten. Bestel een stijlvolle zonnebril met spiegelglas en laat uw logo bedrukken. Met deze brillen maakt u het hele jaar door reclame. De klant kan ze, mits er goed mee wordt omgegaan, jarenlang gebruiken.

Weergave:TegelsLijst

Opties voor zonnebrillen met spiegelglazen

Misschien heeft u een speciale reden om zonnebrillen met speigelglazen te bestellen. Eenvoudigweg omdat u deze leuker vindt of omdat het prettiger draagt. Spiegelglazen zijn leverbaar in verschillende tinten, waardoor de sterkte van boven naar beneden afneemt. Vooral ideaal tijdens fietstochtjes. Modellen zijn soms conform EN ISO 12312-1 en zijn bovendien voorzien van een UV400 filter. Ontdek:

- retro design zonnebrillen met spiegelglas, categorie 3
- moderne zonnebrillen met spiegelglas, categorie 3
- Slazenger zonnebrillen met spiegelglas, categorie 3

Categorie 3 zonnebrillen zijn niet geschikt voor veelvuldig gebruik op de pistes. Sommige modellen hebben een metallic afwerking, dit zijn dus geen spiegelglazen, u treft deze modellen ook niet aan in deze categorie.

Bedrukte zonnebrillen met spiegelglazen bestellen

Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u bedrukte zonnebrillen met spiegelglazen bestellen. De opdrukmogelijkheden zijn als volgt:

- tampondruk met 1 of meerdere drukkleuren op 1 pootje
- tampondruk met 1 of meerdere drukkleuren op 2 pootjes, wisselende druk of gelijkblijvend
- in sommige gevallen transferdruk op bijgeleverd hoesje
- digitale transferdruk op bijgeleverd hoesje

Zonnebrillen met spiegelglazen liggen hoger in prijs. U kunt al in kleine aantallen deze artikelen bestellen. Benieuwd naar de uitvoering met opdruk? Stuur dan uw logo in, we maken dan geheel vrijblijvend een presentatie voor de personalisering. Uiteraard kunt u ook eenvoudig een proefexemplaar bestellen. Samples met een waarde tot 3 euro versturen we gratis.

Waarom zonnebrillen met spiegelglazen bestellen

Wij zijn geen professioneel bedrijf in zonnebrillen. Toch hebben we een aantal goede kwaliteits brillen in onze collectie. Zonnebrillen met spiegelglazen bieden net iets meer bescherming tijdens buitengewone weersomstandigheden. Altijd leuk om weg te geven aan een relatie of klant. U zult merken dat bij de duurdere brillen een categorie staat vermeldt. Dit houdt het volgende in:

- Categorie 1: geschikt voor donkere dagen
- Categorie 2: geschikt voor bewolkt en licht zonnig weer
- Categorie 3: geschikt voor licht zonnig en zonnig weer
- Categorie 4: geschikt voor zeer zonnige dagen

In onze webshop treft u categorie 3 zonnebrillen aan. Dat is niet voor niets, het is in ons land de meest ideale categorie bij een scherpe lucht of zonnig weer. Dus breed inzetbaar, waardoor ze ook echt als zonnebril kunnen dienen. Deze categorie laat slechts 15 tot 25% zonlicht door. Categorie 3 zonnebrillen kunt u ook voor de wintersport gerbruiken, bijvoorbeeld bij de aprés-ski, mits het niet overmatig zonnig is.

Vraag een gratis proefexemplaar

Onze artikelen met spiegelglazen ontdekken? Vraag dan via onze site meteen een gratis proefexemplaar aan. U hoeft alleen maar uw adresgegevens in te vullen. Nieuwsgierig naar onze prijzen met uw specifieke drukwensen, vraag dan om een offerte op maat. Zo weet u meteen wat het artikel u gaat kosten. We starten met lage aantallen, bestelt u meer dan geniet u van soms hoogoplopende kortingen. De levertijd is doorgaans zeer snel, we kunnen dit al in 5 werkdagen voor u regelen. Heeft u vragen over onze producten, bel dan onze klantenservice, ze staan u graag te woord.