Kleur

Merk

Soort

Bekers en Mokken

Als fraai relatiegeschenk bekers laten bedrukken? Met onze bedrukte mokken heeft u niet alleen een perfect en gewaardeerd relatiegeschenk in handen, u kunt onze bekers en mokken tevens gebruiken voor eigen gebruik. We bieden een breed assortiment in vormen, maten, kleuren en sets, voor koffie, thee, chocolademelk of soep. Denk bijv. aan keramische mokken met full colour sublimatiedruk, koffiebekers met bijpassende lepeltjes, klassieke mokken of geglazuurde bekers. Al onze mokken kunt u met diverse druktechnieken laten bedrukken, van een goedkope optie tot een vaatwasbestendige druktechniek. Kies uit maten die variëren van 180-300 ml. Verwen u zelf met de perfectie optie voor een heerlijk warm tussendoortje.
-Gratis testmok - Gratis drukproef per mail - Gratis verzending sample/order - Vakkundig advies

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden
Per pagina:

Bekers en Mokken

Gratis sample opvragen van onze full colour foto mokken

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedrukte mokken en bekers. Wilt u onze mokken met druk zelf beoordelen op kwaliteit?  Dan kunt u gratis een sample aanvragen van een mok naar keuze. Vooral wanneer u gekleurde mokken wilt laten bedrukken. U kunt dan beter beoordelen of de kleur past bij uw huisstijlkleur of logo. Benieuwd hoe wij uw logo op een beker gaan drukken? Vraag dan een gratis drukproef (deze ontvangt u via de mail) aan. Middels de chat, de mail of via onze sampleaanvraagbutton kunt u drukproeven en samples aanvragen van al onze mokken.

Deadline? Onze snelle levering mogelijkheden

Afhankelijk van de gekozen drukmethode en het aantal kleuren is het mogelijk uw bestelling van mokken of bekers eerder te leveren. Laat u mokken in één, twee of full colour drukken? Vaak kunnen we wel een aantal dagen schuiven in onze standaard levertijden, soms is het zelfs mogelijk te kiezen voor een spoedlevering (tegen toeslag). Heeft u dus een evenement of een gelegenheid waarbij u snel mokken nodig heeft? Vraag dan naar de mogelijkheden van een snelle verzending.

Mokken, een inspirerend promotieartikel

Bedrukte mokken zijn een veelzijdig relatiegeschenk. Geschikt om cadeau te geven, te gebruiken in restaurants, in bedrijfskantines of scholen. Met een drukke dag nog voor de boeg kunt u met een mok thee of koffie even heerlijk genieten en in de winter zelfs even opwarmen door uw vingers om de mok slaan. Als cadeau-item is een beker bedrukken leuk om te vullen met drop of als geschenkset met koffie- of theeproducten.