Productfilter

Prijs

t/m

Kleur
Levertijd
Bellenblaas bedrukken

Bellenblaas bedrukken als aardigheidje voor kinderen. Kinderen zijn er dol op, wie kan de grootste bellen blazen? We hebben een gevarieerd aanbod dat u bij verschillende gelegenheden in kunt zetten, denk aan een schoolfeest, bruiloft of ander partijtje. U kunt het ook als promotiemateriaal inzetten. Bijvoorbeeld wanneer u kinderen in uw zaak of winkel op bezoek krijgt. Ook aan de volwassene is gedacht, we blijven immers altijd stiekem een beetje kind. Verhoog uw imago door bellenblaasartikelen te bedrukken met logo. Bij gebruik wordt er dan meteen een blik geworpen op uw gegevens.

Weergave:TegelsLijst

Bellenblaas, altijd leuk om in te zetten

We zijn er allemaal mee opgegroeid en hebben er veel plezier aan beleeft. Geef dit door aan andere kleine kinderen. Ze kunnen er binnen én buiten mee spelen. Er zijn leuke mogelijkheden in het bedrukken van bellenblaas:

● standaard potjes bellenblaas
● bellenblaas aan veiligheidskoord
● handklapper bellenblaas
● bellenblaas pistool

De bellenblaas wordt gevuld geleverd, in de winkel kunt u speciale bellenblaaswater kopen, zodat het artikel steeds opnieuw te gebruiken is. De bellenblaas met veiligheidskoord heeft een speciale safetybreak, zodat er geen vervelende ongelukken gebeuren. Er is keuze uit verschillende kleuren, waarbij elk artikel verschillende personaliseersopties heeft.

Pep het artikel op door bellenblaas te bedrukken

U kunt onbedrukte artikelen bestellen in onze shop, maar veel leuker is het natuurlijk om een bellenblaas op te peppen en te laten bedrukken met eigen logo of tekst. De meeste artikelen worden voorzien van een sticker, die naar wens full colour kan worden bedrukt. De ronde modellen kunnen per kleur gedrukt worden. Dan hecht de opdruk meteen aan de ondergrond. Er zijn leuke vrolijke kleurtjes beschikbaar, bij meisjes is roze vaak favoriet, jongens gaan voor blauw of groen. U kunt bij ons een combinatieorder regelen. U ontvangt van ons een digitale filmproef. Zo kunt u vooraf de opdruk bekijken en controleren. 

Kleinere aantallen bestellen bij PrimaRelatiegeschenken

Kleine of grote feestjes kunt u vrolijk opluisteren door bellenblaas te bestellen. U kunt een grote of een kleine bestelling plaatsen. De minimale afname van 90% van ons aanbod is 50 stuks. Bestelt u meer dan ontvangt u meer korting. U kunt voor de exacte kosten een offerte aanvragen. Misschien overbodig, maar bent u geïnteresseerd in een proefexemplaar, dan kunt u de samplebutton gebruiken. Bestel in een standaard of snelle levering wanneer er haast bij is. We leveren een gevarieerd aanbod, direct uit voorraad, tegen de scherpste prijs. U kunt voor al uw vragen bij ons terecht, via mail, telefoon of in een chat.