Productfilter

Prijs

t/m

Kleur


Levertijd

Bidons

Als reclameartikel bidons met logo bestellen? Een mooie keuze wanneer u een sportclub of activiteit wilt sponsoren. Niet alleen leuk om te geven, een bidon is ook ideaal om sporters te voorzien van voldoende vocht. De prestaties zullen hoger zijn. U maakt tegelijkertijd reclame voor  uw bedrijf. Ontdek allerlei varianten, kleuren en formaten. Er zijn goedkope en luxere modellen. Het flexibele materiaal zorgt ervoor dat het water makkelijk stroomt: inknijpen en drinken maar. Plaats uw logo of een motiverende tekst. Bidons kunt u aanschaffen vanaf slechts 10 stuks.

Weergave:TegelsLijst

In Europa geproduceerde bidons bestellen

U kunt in kleine en grote versies bidons met logo bestellen. Er is een ruime keuze aan bidons die in Europa vervaardigd zijn. Duitse en Engelse versies, gemaakt van hoogwaardig en flexibel kunststof. Ze zijn in allerlei formaten leverbaar, met keuze uit sublieme kleuren. Dit zijn de voordelen:

✔ voordelig in aanschaf
✔ ruime drukmogelijkheden rondom
✔ lage CO2 uitstoot bij levering
✔ 100% voedselveilig en smaak- en reukvrij
✔ handig in gebruik door het flexibele materiaal
✔ bestelmogelijkheid vanaf kleine aantallen

Onze producten voldoen daarom ook aan de strenge Europese eisen. De kwaliteit zorgt ervoor dat u water drinkt zonder bijsmaak. Bovendien zorgt u ervoor dat sporters optimaal blijven presteren. Een logo of pakkende tekst fleurt bovendien de bidon op. Zeker wanneer u gebruik maakt van full colour druk en spetterende kleuren of foto's laat plaatsen. Vraag een gratis proefexemplaar aan om de kwaliteit te testen.

Bidons met logo of tekst bestellen

Sportevenementen maken vaak gebruik van een eigen reclamebeeldmerk. U kunt dit combineren met uw eigen logo. Een bidon kan namelijk rondom met logo, tekst, illustratie of foto worden bewerkt. Wij maken gebruik van de beste druktechnieken. Hierdoor heeft u de keuze uit het personaliseren per drukkleur of juist in full colour. Heldere en briljante kleuren kunnen worden weergegeven in pms- of juist cmyk-kleur. Soms vaatwasserbestendig en soms zelfs milieuvriendelijk. Met snelle levertijden en fotorealistische weergaves zorgen wij voor een perfecte bezorging van kwaliteitsbidons. U ontvangt een gratis filmproef ter beoordeling van de druk.

Mix and match uw favorieten kleuren

Het is beslist niet duurder in aanschaf, bidons die lekvrij en met één druk op de knop te openen zijn. We bieden heel veel standaard kleuren aan. Doorgaans is de fles wit en de op gekleurd. Bij ons kunt u ook uw favoriete kleuren mixen-and-matchen. Hierdoor is het mogelijk om twee verschillende verenigingskleuren terug te laten komen in de bidon. Een logoopdruk in wit zorgt vervolgens voor een heldere en duidelijke weergave van alle reclamegegevens. Deze optie kost niet veel meer.

Bidons dragen bij aan een goede gezondheid

Veiligheid staat bij ons voorop. De bidons die u bestelt zijn BPA-vrij en voldoen aan alle eisen. Zo kan een sporter genieten van helder kraanwater zonder bijsmaak. Tritan waterflessen zorgen voor een extra lange levensduur. Ook deze flessen vindt u in ons aanbod. Tijdens het beoefenen van een sport of activiteit is het van belang om voldoende water te nuttigen. Water bevordert de gezondheid, zo voert het afvalstoffen af en voorkomt het uitdroging. Bovendien bent u langer geconcentreerd en kan het ongemakken, zoals hoofdpijn, voorkomen. Met de aanschaf van bidons met logo zorgt u ervoor dat water altijd binnen handbereik is. Luxe uitvoeringen kunnen zelfs een smaakje toevoegen aan het water. Er is zelfs een model waarin ijsklontjes kunnen worden bijgevoegd, zodat het water langer koel blijft. Kijk en ontdek en stel uw vragen aan een van onze ervaren medewerkers.

✅ Gratis sample (op zicht) ✅ Gratis filmproef ✅ Snelle levering ✅ Kleine afnames