Productfilter

Prijs

t/m

Levertijd

Bierviltjes bedrukken

Goedkoop bierviltjes bedrukken. Vanaf 1000 stuks heeft u voor een klein budget handig te gebruiken bierviltjes in ronde of vierkante vorm. Onze bierviltjes zijn gemaakt van origineel bierviltkarton, gemaakt van houtpulp. Dezelfde kwaliteit die u ook bij internationale brouwerijen tegenkomt. Bierviltjes kunt u met logo of tekst voorzien, naar wens enkel- of dubbelzijdig. We leveren de bedrukte bierviltjes vanaf 1000 stuk in circa 15 werkdagen. Tegen de allerscherpste prijs. Personaliseer en laat uw logo uitkomen bij een evenement, in bedrijfskantine of in uw horecazaak. Onder elk glas of kopje koffie springen uw bedrijfsgegevens direct in het oog.

Weergave:TegelsLijst

Goedkoop bierviltjes bedrukken aan 1 of 2 kanten

Biervitljes zijn voordelig in aanschaf, bij PrimaRelatiegeschenken kunt u bierviltjes ook goedkoop laten bedrukken. Het is een ideale reclamemiddel dat weinig van uw budget vraagt. Het stevige karton zorgt voor optimale gebruiksgemak, waardoor het een professionele uitstraling geeft. Het karton is wateropnemend en kan daardoor voor elke servering van drankjes gebruikt worden. In kleinere of grotere oplages aan te schaffen. Elk volgende staffel levert u meer voordeel op. De producten worden geleverd in handige rollen die u makkelijk in uw magazijn bewaard. Personaliseren kan aan één of aan beide kanten, naar wens met een gelijkblijvende of een wisselende opdruk.

Bierviltjes bedrukken in full colour

Echte horeca bierviltjes bedrukken wij met uw gegevens full colour. De afbeeldingen mogen voor biede zijden verschillend zijn. Onze offset-printers zorgen voor een sublieme weergave van bedrijfslogo's, teksten en zelfs afbeeldingen. De te gebruiken kleurmogelijkheden zijn oneindig. Beschikbaar in twee uitvoeringen, rond (107 mm) of vierkant (93 x 93 mm). Deze onderzetters worden gestanst in de gewenste uitvoering. Bestel meteen in onze shop, uw logo kunt u meteen bijvoegen. Voordat onze drukmachines in werk worden gesteld ontvangt u een digitale drukproef. Deze voorvertoning voor druk kunt u goedkeuren of laten wijzigen.

Bedrukte bierviltjes

Ga aan de slag met bedrukte bierviltjes. Creëer extra sfeer op uw terras, in uw café of horecazaak. Heeft u hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen ook graag bij de opmaak van het ontwerpbestand. Bent u benieuwd naar de kwaliteit, dan sturen we u graag een proefexemplaar ter beoordeling. Voor grotere aantallen kunt u gebruik maken van de offertebutton. Andere ideeën en wensen, laat het ons weten. Actief communiceren met uw klant kan op allerlei manieren. U vindt in onze webshop ook aanvullende producten, zoals festivalbekers, bier-, wijn- en longdrinkglazen. Onderzetters zijn ook verkrijgbaar in andere materialen zoals kurk.