Productfilter

Categorie
Prijs

t/m

Kleur

Levertijd
Blikjes snoep bedrukken

Op zoek naar bedrukte snoepblikjes als verrassend relatiegeschenk? Laat dan snoep blikjes bij ons bedrukken met uw logo, bedrijfsgegevens of tekst. Wij bedrukken uw blikjes snoep in één tot en met vier drukkleuren of full colour. Vanaf 250 stuks of in ieder ander gewenst aantal bestelt u eenvoudig online de mooiste blikjes snoep in allerlei vormen gevuld met mintjes, pepermuntjes, hartjes of choco mints. In diverse kleuren leverbaar.

* Gratis sample aanvraag * Gratis drukproef * Gratis verzending * In ieder gewenst aantal * Vakkundige bedrukking

Weergave:TegelsLijst

Snoep blikjes laten bedrukken

Snoepblikjes laten bedrukken kunt u eenvoudig online doen. U hoeft er de deur niet voor uit. Kies het gewenste aantal, de kleur en de bedrukking. Stuur ons uw logo mee en wij maken voor u een digitale drukproef. Middels de digitale drukproef krijgt u een visueel beeld van het snoepblikje met de bedrukking.

Kies voor bedrukking in één of meerdere drukkleuren of ga voor de nieuwe full colour bedrukking, geschikt voor een kleurrijke vormgeving van het blikje. Liever eerst een sample aanvragen om het product te proeven en te beoordelen. Vraag dan gratis samples aan.

Ingrediënten van onze snoepblikjes 

Smarties, mintjes, hartjes, dropjes of gummiberen. U heeft veel keuze in smaak van de snoepjes. Op de achterzijde van het blikje vindt u de gedetailleerde productbeschrijving en ingrediënten in meerdere talen. Zo weet u wat u koopt!

Snoepblikjes laten bedrukken - de mogelijkheden

Snoepblikjes zijn in verschillende vormen en formaten te bestellen. Ook verschilt de inhoud van een snoepblikje. U kunt snoepblikjes laten bedrukken met logo of tekst. Er zijn snoepblikjes te bestellen met Haribo snoep, gemengd drop, gummiberen of hartjes. Kies uw favoriete snoep. Snoepblikjes zijn een heerlijk geschenk om weg te geven. Naast snoepblikjes laten bedrukken per kleur is het mogelijk om foto's en kleurrijke logo's full colour te plaatsen. Via het contactformulier kunt u ons eenvoudig vragen stellen.

Bedrukte snoepblikjes online bestellen

Bedrukte snoepblikjes kunt u online bestellen. De minimale afname is 100 of 250 stuks. Daarnaast maakt onze website gebruik van staffelprijzen. Des te meer bedrukte snoep blikjes u bestelt, des te lager de prijs per stuk. Met de bestelknop kunt u een bestelling plaatsen. Kies de kleur van het blikje, het aantal en de gewenste drukkleuren. In het volgende scherm vult u uw gegevens in. Om de snoepblikjes naar wens te kunnen bedrukken, stuurt u meteen uw logo of druktekst mee. U ontvangt van ons een gratis drukproef via de mail. Na akkoord op de drukproef gaat de bestelling in productie. U ontvangt dan de levertijd van de bedrukte snoepblikjes. Doorgaans ligt de levertijd op circa 10 werkdagen, in overleg is een snellere levering mogelijk.

Gratis sample van snoepblikjes met logo

Benieuwd naar de kwaliteit van onze snoepblikjes? Vraag een gratis sample aan via de gratis sample aanvraag button. Naast het bestellen van kleine aantallen, offerte aanvraag en bestelmodule kunt u gebruik maken van een sample aanvraag om het product te testen. Meestal sturen we een snoepblikje met een voorbeeldlogo, zodat u ook de opdruk kunt beoordelen. Tevreden? Bestel dan online of via de mail het gewenste aantal. Snoepblikjes met logo kunnen we al leveren v.a. 4 werkdagen in de spoedservice. De normale standaard verzending is circa 10 werkdagen. Een sample van een snoepblikje met logo ontvangt u de volgende werkdag of de dag erna. Vragen kunt u ons altijd mailen. Of bel ons gewoon even...