Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Scharnierblikjes snoep bedrukken

Kies eens een zoet relatiegeschenk en bestel blikjes snoep met opdruk. Onze handige scharnierblikjes zijn makkelijk te openen en te sluiten. Leverbaar in heel veel kleuren en gevuld met de lekkerste smaken snoep. Een logo of tekst is door ons zo geplaatst. Dit maakt het een lekker en goedkoop promotieartikel. Kies voor rijkelijk gevulde blikjes met bijv. mintjes, chocomix, extra strong mintjes, gummibeerjtes of colaflesjes. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Andere snoepsoorten kunnen op aanvraag. Onze doosjes worden gevuld met Haribo snoep of een ander in Nederland gemaakt snoepsoort. De blikjes zijn daarna ook nog te gebruiken om kleine dingetjes in te bewaren. Ga dus voor een blikje met eigen opdruk, een prima artikel waar u goed mee scoort.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Lekkere snoep in blikjes met opdruk

Snoepblikjes zijn kleine geschenkjes waarmee u zo maar eens onverwacht een klant kunt verrassen. Ook kinderen zijn dol op deze blikjes. Geef ze eens aan een vaste klant of probeer nieuwe klanten voor u te winnen. Vul ze bijvoorbeeld eens met:

- Haribo dropjes
- Haribo colaflesjes
- Haribo gummibeertjes
- Nederlands fabricaat mintjes of extra stron mintjes
- gekleurde chocomix

Laat uw opdruk door ons plaatsen, waardoor klanten uw bedrijfsgegevens onthouden. Het is echt een mooie reclame voor uw onderneming. Maak eens de keuze uit bijvoorbeeld scharnierblikjes met 45 gram choco carletties of scharnierblikjes, gevuld met 60 gram Haribo snoep. Vindt u felle kleurtjes leuk? Bestel dan eens een mix van de kleine blikjes met circa 10 gram snoep, een opdruk plaatsen wij ook nog eens in kleur. Dit maakt het artikel nog vrolijker.

Bestellen en een opdruk op blikjes snoep laten zetten

U kunt bij ons deze artikelen al v.a. 50 stuks bestellen. Dit maakt het ideaal voor kleine gebeurtenissen en grote beurzen. Bestel eens een groter aantal wanneer u een leuke promotiecampagne op wilt zetten voor uw winkel. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd telefonisch advies vragen of emailen. Wilt u weten hoe uw logo op de blikjes eruit komt te zien, dan kunt u geheel vrijblijvend een drukproef aanvragen. Of bestel eens een sample. Zo kunt u beter de kleur van het artikel beoordelen, omdat dit soms wat lastig is vanaf een beeldscherm. Een opdruk op de snoepblikjes plaatsen kan met zeefdruk of full colour druk. En ontdek ook eens onze zilverkleurige blikjes, u verwacht het misschien niet, maar deze kunnen heel stijlvol zijn met een donkergrijze kleurbedrukking. 

Diverse andere soortjen blikjes

In deze categorie vindt u scharnierblikjes, daarnaast zijn er nog vele andere soorten blikjes, in diverse vormen en uitvoeringen. Erg gewild zijn de click clackblikjes, de hartvormige blikjes en de kunststof doosjes. U vindt dit allemaal onder onze categorie snoep en chocola. Bekijk wat voor u handig is en wat tot een succes zal leiden. Denk hierbij aan uw doelgroep. Ouderen waarderen vaak blikjes met pepermunt, terwijl jonge kinderen graag iets van Haribo willen ontvangen. Wilt u zeker weten wat het u allemaal gaat kosten? Vraag dan een duidelijke offerte aan. We helpen u meteen. Blikjes snoep met opdruk leveren wij in circa 10 werkdagen na akkoord op de drukproef.