Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Blisterverpakking snoep bedrukken

Op zoek naar promotiemateriaal met een hoge attentiewaarde? Laat dan blisterverpakkingen met snoep of kauwgum bedrukken. In deze categorie vindt u vele mogelijkheden voor deze vorm van snoepverpakking die erg populair is vanwege het grote gebruiksgemak. De blisters zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Ze zijn vooral bekend als verpakkingsmateriaal van kauwgum. Wij bieden echter ook blisters aan met mintjes, pepermuntjes, tictacjes en gekleurde chocoladepastilles. Vrolijk uw volgende promotiecampagne op door gebruik te maken van deze handige doordrukstrips. Gaat u naar een beurs, dan kunt u voldoende meenemen, want deze artikelen nemen weinig ruimte in. Bedruk de volledige sleeve met uw eigen logo en bedrijfsgegevens. Kom makkelijker in contact met nieuwe klanten door ze te trakteren op dit compact artikel. Bestellen is mogelijk v.a. 100 stuks, afhankelijk van uw artikelkeuze.

blisterverpakkingen snoep bedrukken

Terug naar:

Weergave:TegelsLijst

Onze ideeën om blisterverpakkingen met snoep te bedrukken

De grootste keuze in blisterverpakkingen met snoep te bedrukken is eigelijk kauwgum. Het is dan ook kauwgum dat ervoor gezorgd heeft dat deze verpakkingen zo populair zijn. Ook niet zo verwonderlijk, want het is eenvoudig om een pakje mee te nemen naar het werk of voor onderweg. Doorgaans zijn ze voorzien van 6 of 12 stukjes. Daarnaast is er keuze uit pepermuntjes, fruitsmaakmintjes en chocladepastilles. Allemaal verpakt in die handige doordrukstrips.

- King pepermunt in blisterverpakking
- Mini blisters met 5 mintjes
- Mintjes in blister met flop
- Creditcard blister met 1 mintje
- Mentos kauwgum in mini blister
- Dutchmint kauwgum in blisters
- Tic tac mintjes in blisterverpakking

U kunt dus ook blisters met kauwgum van bekende merken bestellen. Een bekend merk versterkt vaak uw eigen merk. Vraag ons naar de mogelijkheden en aantallen. Een offerte is immers gauw gemaakt. Vele artikelen zijn al vanaf 250 stuks leverbaar.

Bekijk onze blisterverpakkingen snoep met verschillende afnames

Blisterverpakkingen met snoep bedrukken kan in verschillende hoeveelheden. Promotieartikelen bestelt u vaak in  hogere aantallen, u wilt deze immers uitdelen en zo in contact komen met uw doelgroep. Voor kleine evenementen kunt u een kleiner hoeveelheid bestellen. Heeft u een groot evenement dan zult u merken dat onze stuksprijzen steeds lager worden. Ook onze drukprijzen zijn dan goedkoper. Alle verpakkingen in blistervorm kunt u full colour laten bedrukken. De blisterverpakking met flop, een extra omslag, wordt in alle gekleuren gedrukt. Maak een prachtig en opvallend ontwerp. Klanten zullen dan versteld staan van uw opdruk en zullen met nog meer smaak de kauwgum of mintjes gaan proeven. Bovendien zullen ze u niet gauw vergeten. Wilt u een lijntekening voor de blister ontvangen of de formaten voor de opdruk, mail of bel ons, we helpen u graag. Een drukproef is bij ons ook zo gemaakt. 

Blisterverpakkingen van bekende snoepmerken bedrukken

De keuze voor een leuk promotieartikel is afhankelijk van de manier waarop u zich wilt profileren. Daarbij zal het ene bedrijf kiezen voor voordelige standaardverpakkingen en het andere bedrijf zal net iets meer uitgeven om een bekend merk te kunnen weggeven. Beide leveren u voordeel op. Jongeren zijn vaak gevoelig voor merken. Wilt u deze doelgroep benaderen, kies dan eens voor Mentos. Wilt u het toch ook een beetje klein houden en zo veel mogelijk mensen kunnen benaderen of trakteren, kies dan voor de miniverpakkingen, met bijvoorbeeld 6 mintjes. En een snelle weggeefactie zet u op touw door onze mini creditcards met 1 mintje te laten bedrukken. Keuze genoeg.

merkblisterverpakkingen snoep bedrukken

Niet gevonden wat u zocht, bekijk dan eens deze categorieën:

Andere populaire relatiegeschenken categorieën: